πληροφορίες

Yoga Weekend with Henry Winslow and Veronica Lombo

Σας προσκαλούμε σε ένα Σαββατοκύριακο εμβληματικής πρακτικής γιόγκα με τους Henry Winslow και Veronica Lombo, που έχει σχεδιαστεί για να πυροδοτήσει μια νέα αναζήτηση εαυτού και να σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε στην πρακτική σας μακροπρόθεσμα. Κάθε εργαστήριο θα σας αφήσει με μια νέα αντίληψη σε μια συγκεκριμένη περιοχή, καθώς και με τεχνικές εξάσκησης που θα σας βοηθήσουν να πάτε βαθύτερα με συνεπή αυτο-κατευθυνόμενη πρακτική. Κάθε masterclass θα σας οδηγήσει σε μια ολοκληρωμένη ακολουθία πραναγιάμα και άσανα για να καθαρίσει τις ενεργειακές σας διαδρομές και να σας κάνει να αισθανθείτε ζωντανοί.
 
➡24 Ιανουαρίου 2020 // 19:30-21:00
Hatha Vinyasa Open Class
Αυτό είναι ένα μάθημα γνωριμίας.
 
➡25 Ιανουαρίου 2020 // 10:00-12:00
Υπερεκτάσεις: Σπονδυλική Στήλη, Πλευρά, Ώμοι
Αναπτύξτε μεγαλύτερη κινητικότητα στη σπονδυλική σας στήλη και ανοίξτε το μπροστινό μέρος του σώματος σας. Μάθετε αποτελεσματικές τεχνικές πρακτικής, όπως ασκήσεις ευλυγισίας, εφαρμογή ενεργειακών κλειδωμάτων (bandhas), ενεργειακής ανατομίας και αναλύσεις ευθυγράμμισης των στάσεων. Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με μια σύντομη και αποτελεσματική πραναγιάμα και τη βινιάσα γιόγκα για ζέσταμα για να αυξήσει την επίγνωση στη σπονδυλική στήλη.
 
➡25 Ιανουαρίου 2020 // 13:00-15:00
Hatha Vinyasa Masterclass
Ισορροπήστε το σώμα και το νου σας με μια ολοκληρωμένη πρακτική. Σε αυτή την τάξη, θα εξαγνίσετε το νευρικό σας σύστημα με τεχνικές πραναγιάμα, θα ενεργοποιήσετε το σώμα με τους χαιρετισμούς στον ήλιο, θα γειωθείτε και θα συγκεντρωθείτε με στάσεις ισορροπίας και θα βρείτε όλο το εύρος κίνησης της σπονδυλικής σας στήλης με πρόσθιες κάμψεις στο πάτωμα, υπερεκτάσεις και στροφές. Αυτή η τάξη έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει το πλήρες φάσμα της εμπειρίας τόσο στο φυσικό σώμα όσο και σε ένα πιο λεπτοφυές επίπεδο.
 
➡26 Ιανουαρίου 2020 // 10:00-12:00
Ανοίγματα ισχίων: Λεκάνη, Βαθύτεροι Κοιλιακοί Μύες και Πέλματα
Βρείτε μεγαλύτερο εύρος κίνησης μέσα από τη λεκάνη και απελευθερώστε την ένταση στα ισχία και στην οσφυϊκή ζώνη. Μάθετε αποτελεσματικές τεχνικές πρακτικής, όπως ασκήσεις ευλυγισίας, εφαρμογή ενεργειακών κλειδωμάτων (bandhas), ενεργειακής ανατομίας και αναλύσεις ευθυγράμμισης των στάσεων. Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με μια σύντομη και αποτελεσματική πραναγιάμα και τη βινιάσα γιόγκα για ζέσταμα για να αυξήσει την επίγνωση στην περιοχή της λεκάνης και στα πέλματα.
 
➡26 Ιανουαρίου 2020 // 13:00-15:00
Στηρίξεις στα Χέρια: Τεχνική και Καλαισθησία
Αγκαλιάστε την εσωτερική σας δύναμη, ξεπεράστε το φόβο και μάθετε να ισορροπείτε τα χέρια και τους βραχίονες σας. Οι αρχάριοι θα μάθουν σταδιακά τα βήματα για να αναπτύξουν άνεση και εξοικείωση με το ”ανάποδα”, ενώ οι μεσαίου και προχωρημένου επιπέδου ασκούμενοι θα μάθουν προόδους και προσαρμογές για να βρουν την καλαισθησία, να βελτιώσουν την “γραμμή” τους και να εξερευνήσουν νέα σχήματα. Το εργαστήριο θα ξεκινήσει με μια σύντομη και αποτελεσματική πραναγιάμα και βινύσα για να προθερμάνει και να προετοιμάσει τους καρπούς και να ενεργοποιήσει το bandhas για αυξημένη ελαφρότητα και σταθερότητα.

 

Λίγα λόγια για τον Χένρι:

Ο Henry Winslow είναι ένας ασκούμενος στη γιόγκα για πάνω από 10 χρόνια, του οποίου η διδασκαλία έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις Ghosh, Ashtanga και Dharma Yoga. Το 2018, ο Henry κατέλαβε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωταθλήμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικής Γιόγκα. Αν και η δύναμη και η ευλυγισία ήταν αυτά που ρχικά τον προσέλκυσαν στο στρώμα και παραμένουν ένα σημείο εστίασης της διδασκαλίας του, η εκτίμησή του για την πρακτική έχει έκτοτε επεκταθεί πέρα από το φυσικό σώμα. Για τον Χένρι, η γιόγκα είναι πάνω απ ‘όλα ένα εργαλείο καλλιέργειας της διαύγειας. Μέσω εργαστηρίων, ιδιωτικών και ομαδικών τάξεων και των podcasts Dharma Talk, ο Χένρι δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές του σε όλο τον κόσμο να συνδεθούν με τον εσώτερο εαυτό τους, όπου διαμένουν η φυσική μας ανθεκτικότητα, η απεριόριστη δύναμη και η παγκόσμια συμπόνια.

 
Λίγα λόγια για την Βερόνικα:
Η Veronica Lombo είναι δασκάλα και θεραπεύτρια. Από τότε που γνώρισε την κατάθλιψη, την αυτοτραυματισμό και τις αυτοκτονικές τάσεις στην ηλικία των 15 ετών, η Veronica έχει αφιερώσει τη ζωή της στην εύρεση και στην ανταλλαγή των πιο αποτελεσματικών εργαλείων και τεχνικών για νοητική και πνευματική ευεξία. Διδάσκει ιόγκα εδώ και δέκα χρόνια και πιστεύει ότι είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη μεταφορά της ενέργειας στο σώμα, την ανακάλυψη της εσωτερικής δύναμης και την επανασύνδεση με τον Θεϊκό εαυτό.
share

πρόγραμμα

Παρ 24/01/2020 — 19:30 - 21:00
Σαβ 25/01/2020 — 10:00 - 12:00
13:00 - 15:00
Κυρ 26/01/2020 — 10:00 - 12:00
13:00 - 15:00

κόστος

⚡ Παρασκευή (μάθημα γνωριμίας)->12 ευρώ / ⚡για τη συμμετοχή σε αυτή την τάξη τα μέλη του στούντιο με ενεργές συνδρομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα μάθημα από το πακέτο τους
35 ευρώ-> κάθε εργαστήριο ξεχωριστά
120 ευρώ -> ολόκληρο το σαββατοκύριακο
❗EARLY BIRD -> 100 ευρώ ολόκληρο το σαββατοκύριακο για εγγραφές πριν τις 10 Ιανουαρίου
(όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι προ ΦΠΑ 24%)

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.