πληροφορίες

Γιόγκα και Διατροφή
Αναστάσιος Βαμβάκης

Μια εκπαιδευτική ενότητα που απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να διευρύνει τις γνώσεις του γύρω από τη διατροφή και την επίδραση που έχει στη γενικότερη σωματική και ψυχική υγεία.

Aποτελεί μέρος του Advanced Yoga 500hr Online Teacher Training Course.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

  • Βασικές Αρχές Διατροφής
  • Θρεπτικά συστατικά
  • Προσωπικό Προφίλ
  • Διατροφική Εκτίμηση
  • Σωματομετρία
  • Γιόγκα και Διατροφή
  • Φυτοφαγία
  • Τροφές και Μοντέλα Διατροφής
  • Αθλητισμός & Διατροφή
  • Αθλητική Διατροφή στην πράξη

Διδάσκει:
Αναστάσιος Βαμβάκης (Κλινικός – Αθλητικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, RD, PgD, MSc)

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης με αρχικά μεταπτυχιακές σπουδές στην αθλητική διατροφή και τον μεταβολισμό στο Πανεπιστήμιο Aberdeen Σκωτίας (Biomedical Sciences), με μετέπειτα μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ στην Κλινική Ιατρική Έρευνα και υποψήφιος διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ στην αρτηριακή υπέρταση, διατροφή και άσκηση. Πιστοποιημένος Ανθρωπομετριστής ISAK (level I). Δραστηριοποιείται ως κλινικός διαιτολόγος στην Παιδιατρική και Παθολογική Κλινική ΑΠΘ και στην Κλινική Γένεσις. Ιδιωτεύει με ασθενείς παχύσαρκους, εγκύους, αθλητές κλπ.

Δραστηριοποιείται ως αθλητικός διαιτολόγος – διατροφολόγος σε αθλητικές ακαδημίες και συλλόγους (ΠΑΕ ΑΡΗΣ). Είναι διευθυντής-υποδιευθυντής στις κατασκηνώσεις ΧΑΝ, Άγιος Ιωάννης Πηλίου, καθώς και υπεύθυνος σίτισης κατασκηνώσεων ΧΑΝ Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει στο ιατρικό επιτελείο σε κατασκήνωση για παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου Ι. Γράφει άρθρα στην εφημερίδα Μακεδονία για θέματα διατροφής & διαιτολογίας. Είναι συνεργάτης θεμάτων διατροφής & διαιτολογίας πρωινής ενημερωτικής εκπομπής και τομέα ενημέρωσης (ΕΤ3). Έχει στο ιστορικό τους διάφορες επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή & ελληνικά επιστημονικά περιοδικά σε θέματα Αρτηριακής Υπέρτασης, Διατροφής & Άσκησης, εργασίες, ομιλίες.

Παρακολουθεί συνεχώς διεθνή & πανελληνία συνέδρια & σεμινάρια με θέματα ιατρικής, διατροφής, διαιτολογίας, τροφίμων, αθλητισμού με σκοπό την ενημέρωση των νέων δεδομένων & προτάσεων.
Παρουσιάζει δεδομένα και ομιλίες σε συνέδρια διαβητολογίας, παχυσαρκίας, διατροφής, υπέρτασης, αθλητισμού κ.α.

Επιπλέον έχει κάνει πολλές παρουσιάσεις σε ημερίδες καθώς και τηλεοπτικές εκπομπές σε θέματα διατροφής, σε διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες (προγράμματα αγωγής υγείας σε σχολεία, αθλητικοί σύλλογοι, ηλικιωμένους, ασθενείς, εγκυμονούσες κ.α).

🔺Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί online μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

share

πρόγραμμα

Σαβ 18/03/2023 — 09:00 - 15:00
Κυρ 19/03/2023 — 09:00 - 15:00

κόστος

Η επένδυση συμπεριλαμβάνει τις σημειώσεις του εργαστηρίου και το οπτικοακουστικό υλικό.

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.

επικοινωνία

☎️ 6946 021030
📧 [email protected]