πληροφορίες

Ανακουφίζοντας Την Περιοχή Της Μέσης
Άρτεμις Ανδρικάκη

Η λεκάνη αποτελεί το “σταυροδρόμι” του ανθρώπινου σώματος, αφού συνδέει το πάνω μέρος του σώματος με το κάτω. Η πρόκληση, λοιπόν, στο σεμινάριο αυτό θα είναι να ανακαλύψουμε τη λειτουργική της σημασία και να εξερευνήσουμε την ποιότητα της γείωσης αλλά ταυτόχρονα και το στοιχείο της ροής.
Ελάτε, λοιπόν, να αναζητήσουμε τρόπους θεραπευτικής προσέγγισης των “δυσκολιών” στην περιοχή της μέσης και γενικότερα της λεκάνης με τεχνικές που προσφέρουν ανακούφιση και απελευθέρωση από τυχόν σωματικά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα.
 
Οργάνωση και Καθοδήγηση:
Άρτεμις Ανδρικάκη

Φυσικοθεραπεύτρια, Δασκάλα Γιόγκα, Θεραπευτική Γιόγκα, Aerial Yoga Therapeutics,

Η Άρτεμις αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και μετέπειτα από τη σχολή Φυσικοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Στην συνέχεια αποφοίτησε από το εργαστήρι δασκάλων «Yoga Eυ Zειν» (International Yoga Federation) και ολοκλήρωσε 200 ώρες εκπαίδευσης δασκάλων Yoga στο N.Y.S.Y. Studios με την Βιβή Λέτσου (YOGA ALLIANCE Ε-RYT 200). Η ειδίκευση της στη θεραπευτική γιόγκα ξεκινάει με τα σεμινάρια που αφορούσαν στις «ρυθμίσεις-διορθώσεις» στο φυσικό σώμα, με τον Todd Norian. Συνεχίζει ολοκληρώντας τα θεραπευτικά σεμινάρια με θέμα την ¨ανίχνευση¨ του σώματος (body whisperer) και τα ¨επώδυνα σημεία¨(trigger points) με την Κατερίνα Μουστάκα (MD, DC Ιατρός-Χειροπράκτης). Επιπλέον παρακολούθησε το σεμινάριο με θέμα την παρατήρηση (observation) από τον Dr.N.Chandrasekaran (Allopath, founder of VHF).

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση στη διδασκαλία της Prenatal Yoga με την Sue Elkind και εκπαιδεύτηκε στην διδασκαλία της Aerial Flow Yoga από την Έλενα Μουρατίδου στο Anahata Yoga Αcademy.

Από το 2011 έως σήμερα, παρακολουθεί σεμινάρια διακεκριμένων δασκάλων, διδάσκει τάξεις, εισηγείται σεμινάρια και συμμετέχει σε πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων στο Anahata Yoga Αcademy.
Μέσα από την πρακτική, θέλει να προσφέρει απλόχερα σε κάθε ασκούμενο την γνώση, την εσωτερική της αλήθεια, καθώς και την έμπνευση για μία πιο ολιστική προσέγγιση του σημερινού απαιτητικού τρόπου ζωής.

share

πρόγραμμα

Σαβ 18/01/2020 — 18:00 - 20:00

κόστος

20 E (προ ΦΠΑ)

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.