πληροφορίες

Soulful Music, Intuitive Flow and Breathwork
Έλενα Μουρατίδου, Elie Omeir

Ένα μυστηριώδες ταξίδι στον κόσμο του ήχου και της εσωτερικής θεραπείας. Μια παθητική και όμως απαιτητική πρακτική με στάσεις που διατηρούνται για αρκετό χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με δυναμικές τεχνικές αναπνοής που μας έρχονται από τη Σαμανική Παράδοση. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα κινηθούμε και θα αναπνεύσουμε μαζί, στοχεύοντας στο να απελευθερώσουμε τα δεσμά του παρελθόντος, να αγκαλιάσουμε το παρόν και να συν δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον. Η SOULFUL LIVE MUSIC του Elie θα σας βοηθήσει να αφεθείτε και να διώξετε το βάρος από τους ώμους σας, να ξεδιπλώσετε όλες σας τις δυνατότητες και να ανακαλύψετε την αληθινή σας πρόθεση. Βουτήξτε βαθιά στη ροή όπου τα ηχητικά τοπία λιώνουν με το πιάνο, την κιθάρα, το ινδικό σιτάρ και τα ηλεκτρονικά μπιτ.
 
Διεθνής επαγγελματίας μουσικός, συνθέτης και παραγωγός Elie Ô φροντίζει να ακολουθεί κάθε λέξη, κάθε διαφορετικό ρυθμό κατά τη διάρκεια της τάξης με σκοπό να δημιουργήσει αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα, όπου όλα συνδέονται, κόσμοι, μουσικοί και ΨΥΧΗ.
 
Μια ιερή τελετή που προσφέρει μεγάλη ισορροπία στα τρία κέντρα μας: Νους, Πνευματική Καρδιά και Χάρα (ηλιακό πλέγμα). Μια βαθιά προσφορά στον εαυτό μας.
 
Intuitive Flow and Breathwork: Έλενα Μουρατίδου
Soulful Music: Elie Omeir
share

πρόγραμμα

Δευ 13/05/2019 — 20:00 - 21:30

κόστος

15 E

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.