πληροφορίες

Βρίσκοντας τον Σκοπό της Επαγγελματικής μου Ζωής
Χρυσάνθη Κωστάρα

Στόχος του εργαστηρίου είναι να δώσουμε νόημα στην επαγγελματική μας ζωή, να εντοπίσουμε τι μας κάνει ξεχωριστούς ως επαγγελματίες, να μας γίνει συνειδητή η δύναμη μας, να συμφιλιωθούμε με την ιδέα του να αμειβόμαστε γι’ αυτό που αγαπάμε και φυσικά να ενεργοποιηθούμε προς την υλοποίηση της επαγγελματικής μας ευδαιμονίας βρίσκοντας τον σκοπό πίσω από όσα κάνουμε.
Η εύρεση του Σκοπού της Επαγγελματικής μας Ζωής δημιουργεί μια δυναμική η οποία φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, μας εξελίσσει ως ανθρώπους και απαντάει στην υπαρξιακή μας ανάγκη για νόημα και δημιουργική αλληλεπίδραση με την κοινωνία.
Λίγα λόγια για την Χρυσάνθη Κωστάρα:
Είμαι η Χρυσάνθη και όραμα μου είναι να ενεργοποιώ, να απελευθερώνω και να δίνω δημιουργική κατεύθυνση στη δυναμική που κρύβουμε όλοι μέσα μας.
Είμαι Σύμβουλος Μαθησιακού Προφίλ & Επαγγελματικού Προσανατολισμού με πολυετή επαγγελματική και εθελοντική εμπειρία γύρω από θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού με εξειδίκευση στην επιλογή προσωπικού, συμβουλευτικής και μάθησης.
Εμπνέομαι από τη μοναδικότητα και την ομορφιά κάθε ανθρώπου και όραμα μου είναι να την αναδεικνύω μέσω της σωστής προσέγγισης στη μάθηση, της σωστής επιλογής επαγγέλματος καθώς και της σωστής επιλογής και διαχείρισης κάθε ανθρώπου μέσα σε έναν οργανισμό. Προς αυτήν την κατεύθυνση κάνω εξατομικευμένες συμβουλευτικές συνεδρίες, εργαστήρια, ομιλίες και συνεργασίες με επιχειρήσεις για θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
Αναλυτικό βιογραφικό: http://findyourbliss.gr/i-simvoulos/
share

πρόγραμμα

Σαβ 09/02/2019 — 12:00 - 18:00

κόστος

80 € (προ ΦΠΑ)

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.