πληροφορίες

Βρίσκοντας τον Σκοπό της Επαγγελματικής μου Ζωής
Χρυσάνθη Κωστάρα

Στόχος του εργαστηρίου είναι να δώσουμε νόημα στην επαγγελματική μας ζωή, να εντοπίσουμε τι μας κάνει ξεχωριστούς ως επαγγελματίες, να μας γίνει συνειδητή η δύναμη μας, να συμφιλιωθούμε με την ιδέα του να αμειβόμαστε γι’ αυτό που αγαπάμε και φυσικά να ενεργοποιηθούμε προς την υλοποίηση της επαγγελματικής μας ευδαιμονίας βρίσκοντας τον σκοπό πίσω από όσα κάνουμε.
Στο εργαστήριο για την εύρεση του Σκοπού της Επαγγελματικής μας Ζωής θα εξετάσουμε ότι επηρεάζει την κατανόηση και την πορεία μας προς αυτόν.
–Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του “κάνω αυτό που αγαπώ” και του σκοπού της επαγγελματικής μας ζωής;
–Πώς συμβάλλει η εύρεση του Σκοπού μου στην επαγγελματική μου επιτυχία και ευτυχία;
–Τι επηρεάζει την πορεία μου και πώς μπορώ να με βοηθήσω;
–Τι δυνάμεις έχω και πώς μπορώ να τις αξιοποιήσω;
–Πώς γειώνεται ο σκοπός μας;
–Πώς μπορώ να ζω κάνοντας αυτό που αγαπώ υπηρετώντας τον σκοπό μου;
Η εύρεση του Σκοπού της Επαγγελματικής μας Ζωής δημιουργεί μια δυναμική η οποία φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, μας εξελίσσει ως ανθρώπους και απαντάει στην υπαρξιακή μας ανάγκη για νόημα και δημιουργική αλληλεπίδραση με την κοινωνία.
Λίγα λόγια για την Χρυσάνθη Κωστάρα:
Είμαι η Χρυσάνθη και όραμα μου είναι να ενεργοποιώ, να απελευθερώνω και να δίνω δημιουργική κατεύθυνση στη δυναμική που κρύβουμε όλοι μέσα μας.
Είμαι Σύμβουλος Μαθησιακού Προφίλ & Επαγγελματικού Προσανατολισμού με πολυετή επαγγελματική και εθελοντική εμπειρία γύρω από θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού με εξειδίκευση στην επιλογή προσωπικού, συμβουλευτικής και μάθησης.
Εμπνέομαι από τη μοναδικότητα και την ομορφιά κάθε ανθρώπου και όραμα μου είναι να την αναδεικνύω μέσω της σωστής προσέγγισης στη μάθηση, της σωστής επιλογής επαγγέλματος καθώς και της σωστής επιλογής και διαχείρισης κάθε ανθρώπου μέσα σε έναν οργανισμό. Προς αυτήν την κατεύθυνση κάνω εξατομικευμένες συμβουλευτικές συνεδρίες, εργαστήρια, ομιλίες και συνεργασίες με επιχειρήσεις για θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
Αναλυτικό βιογραφικό: http://findyourbliss.gr/i-simvoulos/
share

πρόγραμμα

Σαβ 09/02/2019 — 12:00 - 18:00

κόστος

80 € (προ ΦΠΑ)

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.