πληροφορίες

The Inner Path Workshop
Camilo Garcia

Οι τεχνικές της γιόγκα ως εργαλεία για να ενισχύσουμε και να ενδυναμώσουμε την αιώνια αναζήτηση του Πνεύματος να εκδηλωθεί πλήρως μέσα σε όλους μας ως ειλικρίνεια, επίγνωση και ανιδιοτελής αγάπη. Αυτό-πραγμάτωση.
 
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου // 20:00-21:30
 
Εσωτερική Αναγέννηση
Ολοκληρωμένη Πρακτική Γιόγκα: Θα καλύψουμε τις βασικές αρχές της γιόγκα και την εφαρμογή τους στη σύγχρονη εποχή όπως αποκαλύπτονται στα Γιόγκα Σούτρας του Πατάντζαλι. Αναγνωρίζοντας το παρόν μας και ενδυναμώνοντας τη δημιουργική ικανότητα του πνεύματος να μεταμορφώνεται, να θεραπεύεται και να εκδηλώνεται.
Αυτή η τάξη περιλαμβάνει Άσανα, Πραναγιάμα (τεχνικές ασκήσεις αναπνοής), Διαλογισμό, Γιόγκα Νίντρα (τεχνική βαθιάς χαλάρωσης) και Σατσάγκ (συζήτηση).
 
Σάββατο 9 Νοεμβρίου // 18:00-21:00
 
Εσωτερικές Τεχνολογίες
Άσανα, Κρίγια, Διαλογισμός, Σατσάγκ
Θα επικεντρωθούμε στην εσωτερική διαδικασία την ανακάλυψης εαυτού, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που στηρίζουν και ενεργοποιούν τις λεπτές πτυχές της ύπαρξης μας. Αφαιρώντας ότι μας βλάπτει και ενσωματώνοντας ότι μας βοηθάει να ζούμε καλά.
 
Κυριακή 10 Νοεμβρίου // 18:00-20:00
 
Το Εσωτερικό Ταξίδι
Θεωρία και Πρακτική
Η αναπνοή και η η σχέση της με την ζωτική ενέργεια είναι η γέφυρα μεταξύ των χοντροειδών και των λεπτοφυών σφαιρών. Κάθε κατάσταση στη ζωή μας, είτε φυσική, νοητική ή συναισθηματική έχει μια άμεση σχέση με τον τρόπο που η ζωτική ενέργεια (Πράνα) λειτουργεί μέσα μας. Είτε είναι κατάσταση ευτυχίας ή θλίψης, οφείλεται στον τρόπο που η Πράνα ρέει μέσα μας.
Θα καλύψουμε τη βασική κατανόηση του ενεργειακού συστήματος, και θα κάνουμε ολοκληρωμένη πρακτική με ειδική έμφαση στην αναπνοή και τις τεχνικές συγκέντρωσης οι οποίες μας βοηθούν να επανενεργοποιούμε, να φροντίζουμε και να κατευθύνουμε τη ζωτική ενέργεια.
 
 
Λίγα λόγια για τον Camilo:
Ο Camilo είναι μουσικός καθώς και ασκούμενος στη γιόγκα και δάσκαλος γιόγκα εδώ και 10 χρόνια, κατευθυνόμενος απευθείας από τους Sri Dharma Mittra και Andrei Ram.
Από τη νεαρή ηλικία είχε εμπνευστεί με τον Εαυτό – αναζήτηση που ενισχύθηκε μέσα από τη μουσική – καθώς είχε την τύχη να έρθει σε επαφή με τα αυτόχθονα φιλοσοφικά ρεύματα της Νότιας Αμερικής.
Η αυξανόμενη λαχτάρα ήταν η αιτία που οδήγησε στη γνωριμία με τους Dharma Mittra, Andrei Ram και η Επιστήμη της Γιόγκα ενίσχυσε την αναζήτηση του πνεύματος.
Είναι ο δημιουργός και ο επικεφαλής των Bhakta Project, μουσικού συγκροτήματος που συνδυάζει την πρωτόγονη σοφία των μάντρας με τη μοντέρνα μουσική γλώσσα. (www.bhaktaproject.com)
Τα τελευταία 4 χρόνια, έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη του YogaVida (www.yogavida.com.co) και του ShyamAshram (www.shyamashram.com) στην Κολομβία, στο Πουέρτο Ρίκο και την Ευρώπη.
 
www.innerpathyoga.org
share

κόστος

Παρασκευή - 20 Ε
Σάββατο - 40 Ε
Κυριακή - 30 Ε
Ολόκληρο σεμινάριο - 80 Ε
*Δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.