πληροφορίες

Thai Yoga Massage Grounding the Elements
Βάλια Βλάτσιου

Μια όμορφη πρακτική Thai Yoga Massage γεμάτη επίγνωση, απαλή καρδιά και φυσικά την θεραπευτική δύναμη της γης. Μέσα από τη διαλογιστική κίνηση θα ευθυγραμμίσουμε πρώτα το ενεργειακό μας σώμα, βρίσκοντας την αίσθηση του κέντρου μας και τα 4 στοιχεία μέσα μας. Στη συνέχεια, θα γίνουμε ζευγάρια, προσεγγίζοντας τα 4 στοιχεία μέσα από το σώμα του δέκτη δημιουργώντας ένα αίσθημα γείωσης, χαλάρωσης και ισορροπίας και για τους δύο.
*Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία
                                                                     ∼∼∼∼∼∼∼
Λίγα λόγια για τη Βάλια Βλάτσιου:

Η σχέση της με την άσκηση και το σώμα ξεκινά από μικρή ηλικία μέσα από την τεχνική και την τέχνη του κλασικού, σύγχρονου και άλλα είδη χορού. Το 2011 συναντά, γοητεύεται και γρήγορα εμβαθύνει στην πρακτική της Hatha Yoga, δίπλα στην δασκάλα της Έλενα Μουρατίδου. Εκπαιδεύεται ως Υoga Instructor (Anahata Yoga 200h TTC), παρακολουθώντας μέχρι και σήμερα πλήθος σεμιναρίων yoga και bodywork. Η συνάντηση με το Thai Massage και το θεραπευτικό άγγιγμα έρχεται το 2014, για να συμπληρώσει με έναν μοναδικό τρόπο την διδασκαλία της θεραπευτικής yoga και την αποκατάσταση του ασκούμενου σε σωματικό και ενεργειακό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, έχει εκπαιδευτεί σε Ελλάδα και Ταϊλάνδη με την Λυδία Κώνστα (ΙΤΜ school of Chiang Mai), τον Αndrea Baglioni (Sunshine Network, Lahu Village), τον Pichest Boonthumme (Chiang Mai), τον Krishnataki & David Lutt (Sunshine House). Ασχολείται με mindfulness meditation (vipassana) και βιωματικά σεμινάρια ψυχοθεραπείας, εκπαιδεύεται στο rebirthing/breathwork και εμβαθύνει στην αγαπημένη της Yin Yoga, εξερευνώντας πρακτικές και οποιοδήποτε είδος εσωτερικής δουλειάς θυμίζει διαλογισμό. Με τη πρόθεση να συνεχίσει να μαθαίνει και να μοιράζεται όμορφες παραδόσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό μας, τον έναν στον άλλον και στην παρουσία του εσωτερικού θεραπευτή.

share

πρόγραμμα

Σαβ 25/05/2019 — 18:00 - 20:00

κόστος

20 E
*δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.