πληροφορίες

Thai Restorative Yoga Lab
Βάλια Βλάτσιου

Ο Δεκέμβριος στο Yoga Lab υποδέχεται την Ευαγγελία Βλάτσιου με μια πρακτική Restorative Yoga σε συνδυασμό με Τhai Yoga Massage ~
 
Η Yoga και το Thai massage έχουν κοινές ρίζες βαθιά στις παραδόσεις τις Ανατολής και τα ευεργετήματα τους για τον σύγχρονο άνθρωπο πολλά.
 
Μέσα από στάσεις που γίνονται στο πάτωμα, χρησιμοποιώντας μαξιλάρια, τουβλάκια και κουβέρτες ως υποστήριξη, απολαμβάνουμε τη βαθιά διάταση των μυών και του συνδετικού ιστού. Σε αυτές τις θέσεις οι ασκούμενοι δέχονται κυκλικά τεχνικές Thai Yoga massage, όπως πιεσοθεραπεία, ήπια κινητοποίηση των αρθρώσεων, κρούσεις, ταλαντώσεις κα., ενεργοποιώντας τους μεσημβρινούς τους σώματος. Η πρακτική μας δημιουργεί χώρο και έναν αργό ρυθμό που εξισορροπεί το σώμα και το νου από τις συχνά ιλιγγιώδεις ταχύτητες της καθημερινής ζωής. Καλλιεργεί την ικανότητα μας να χαλαρώνουμε βαθιά, να ‘ακούμε’ το σώμα μας και να μένουμε στην παρούσα στιγμή.
 
Μερικά από τα οφέλη της πρακτικής μας:
~ Μείωση του άγχους- ενίσχυση του νευρικού συστήματος
~ Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
~ Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
~ Βελτίωση του αναπνευστικού- καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων
~ Αποφόρτιση σωματικών και συναισθηματικών εντάσεων
 
Από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και κάθε Πέμπτη ➡18:30-19:30
 
Λίγα λόγια για την Ευαγγελία Βλάτσιου:
Η σχέση της με την άσκηση και το σώμα ξεκινά από μικρή ηλικία μέσα από την τεχνική και την τέχνη του κλασικού, σύγχρονου και άλλα είδη χορού. Το 2011 συναντά, γοητεύεται και γρήγορα εμβαθύνει στην πρακτική της Hatha Yoga, δίπλα στην δασκάλα της Έλενα Μουρατίδου. Εκπαιδεύεται ως Υoga Instructor (Anahata Yoga 200h TTC), παρακολουθώντας μέχρι και σήμερα πλήθος σεμιναρίων yoga και bodywork. Η συνάντηση με το Thai Massage και το θεραπευτικό άγγιγμα έρχεται το 2014, για να συμπληρώσει με έναν μοναδικό τρόπο την διδασκαλία της θεραπευτικής yoga και την αποκατάσταση του ασκούμενου σε σωματικό και ενεργειακό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, έχει εκπαιδευτεί σε Ελλάδα και Ταϊλάνδη με την Λυδία Κώνστα (ΙΤΜ school of Chiang Mai), τον Αndrea Baglioni (Sunshine Network, Lahu Village), τον Pichest Boonthumme (Chiang Mai), τον Krishnataki & David Lutt (Sunshine House). Ασχολείται με mindfulness meditation (vipassana) και βιωματικά σεμινάρια ψυχοθεραπείας, εκπαιδεύεται στο rebirthing/breathwork και εμβαθύνει στην αγαπημένη της Yin Yoga, εξερευνώντας πρακτικές και οποιοδήποτε είδος εσωτερικής δουλειάς θυμίζει διαλογισμό. Με τη πρόθεση να συνεχίσει να μαθαίνει και να μοιράζεται όμορφες παραδόσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό μας, τον έναν στον άλλον και στην παρουσία του εσωτερικού θεραπευτή.
share

πρόγραμμα

Πεμ 05/12/2019 — 18:30 - 19:30
Πεμ 12/12/2019 — 18:30 - 19:30
Πεμ 19/12/2019 — 18:30 - 19:30
Πεμ 26/12/2019 — 18:30 - 19:30

κόστος

5 E (προ ΦΠΑ 24%)

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.