πληροφορίες

Ταϊλανδέζικο Μασάζ Χριστουγεννιάτικη ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Βάλια Βλάτσιου

 
Ένας κύκλος τεσσάρων συναντήσεων Thai Yoga massage που δίνει την ευκαιρία στον δέκτη να ωφεληθεί από μια σειρά συνεδριών και να φροντίσει αποτελεσματικά κάποια μυοσκελετική θεραπευτική του ανάγκη (προβλήματα μέσης, ώμων, αυχένα κα.). Θα δουλέψουμε μέσα από μια διαδικασία βαθιάς χαλάρωσης, η οποία εξισορροπεί το νευρικό μας σύστημα και ενεργοποιεί την ικανότητα αυτοΐασης του οργανισμού.
Στην αρχή της συνεδρίας και λίγο πριν αρχίσει το μασάζ, ξαπλώνοντας με άνετα ρούχα στο ειδικό στρώμα στο πάτωμα, θα πάρουμε λίγο χρόνο χρησιμοποιώντας τεχνικές αναπνοής και χαλάρωσης απο τη Yoga Nidra.
Απελευθερώνοντας μυϊκές και νευρικές εντάσεις, μειώνοντας το στρες, αποτοξινώνοντας τους μαλακούς ιστούς, εξισορροπώντας τη ροή της εσωτερικής μας ενέργειας, η συνεδρία αποτελεί μια παθητική πρακτική γιόγκα, με πρόθεση, αναπνοή και πλήρη επίγνωση. Μια κατάσταση σύνδεσης με τον εσωτερικό θεραπευτή.
(Περισσότερες πληροφορίες για το thai massage https://www.anahatayoga.gr/class/thai-massage)
 
 
Λίγα λόγια για την Βάλια Βλάτσιου:
Η σχέση της με την άσκηση και το σώμα ξεκινά από μικρή ηλικία μέσα από την τεχνική και την τέχνη του κλασικού, σύγχρονου και άλλα είδη χορού. Το 2011 συναντά, γοητεύεται και γρήγορα εμβαθύνει στην πρακτική της Hatha Yoga, δίπλα στην δασκάλα της Έλενα Μουρατίδου. Εκπαιδεύεται ως Υoga Instructor (Anahata Yoga 200h TTC), παρακολουθώντας μέχρι και σήμερα πλήθος σεμιναρίων yoga και bodywork. Η συνάντηση με το Thai Massage και το θεραπευτικό άγγιγμα έρχεται το 2014, για να συμπληρώσει με έναν μοναδικό τρόπο την διδασκαλία της θεραπευτικής yoga και την αποκατάσταση του ασκούμενου σε σωματικό και ενεργειακό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, έχει εκπαιδευτεί σε Ελλάδα και Ταϊλάνδη με την Λυδία Κώνστα (ΙΤΜ school of Chiang Mai), τον Αndrea Baglioni (Sunshine Network, Lahu Village), τον Pichest Boonthumme (Chiang Mai), τον Krishnataki & David Lutt (Sunshine House). Ασχολείται με mindfulness meditation (vipassana) και βιωματικά σεμινάρια ψυχοθεραπείας, εκπαιδεύεται στο rebirthing/breathwork και εμβαθύνει στην αγαπημένη της Yin Yoga, εξερευνώντας πρακτικές και οποιοδήποτε είδος εσωτερικής δουλειάς θυμίζει διαλογισμό. Με τη πρόθεση να συνεχίσει να μαθαίνει και να μοιράζεται όμορφες παραδόσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό μας, τον έναν στον άλλον και στην παρουσία του εσωτερικού θεραπευτή.

 

share

κόστος

Επένδυση συνεδρίας:
90’ – 50 ευρώ
Eπένδυση πακέτου ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
100 ευρώ/4 συνεδρίες 60’
*Δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
**Η προσφορά ισχύει από 1-14 Απριλίου

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.