πληροφορίες

Spring Detox

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για αποτοξίνωση, εξωτερική αλλά και εσωτερική. Είναι άλλωστε η εποχή που έχει επιλέξει και η φύση για να αναγεννιέται και να ανανεώνεται!
Η αποτοξίνωση είναι η αποβολή βλαβερών τοξινών και περιττών ουσιών, ένα «restart» του οργανισμού.
Οι τοξίνες εισέρχονται στο σώμα μέσω των επεξεργασμένων τροφών, των φαρμάκων, του καπνίσματος, του αλκοόλ και της καφεΐνης, καθώς και μέσω των περιβαλλοντικών παραγόντων. Ακόμη και το ίδιο μας το σώμα παράγει συστατικά τα οποία δεν χρειάζεται και πρέπει να «ξεφορτωθεί». Πρόκειται για τα τελικά προϊόντα του φυσικού μεταβολισμού και των υποπροϊόντων της λειτουργίας των βακτηρίων που υπάρχουν στον οργανισμό, καθώς και τις ορμόνες του στρες.
Στην πραγματικότητα η αποτοξίνωση είναι μια συνεχής διαδικασία που το σώμα εκτελεί φυσικά. Τον ρόλο, λοιπόν, της αποτοξίνωσης αναλαμβάνουν καθημερινά σημαντικά όργανα του σώματός μας, όπως το συκώτι, το έντερο και τα νεφρά μας, προκειμένου να μας διατηρούν υγιείς.
Χρειαζόμαστε λοιπόν αποτοξίνωση; Η απάντηση είναι ναι, γιατί βοηθάμε με αυτό τον τρόπο αυτή τη φυσική διαδικασία να συμβεί και να λειτουργεί ακόμα καλύτερα. Είναι ένας τρόπος φόρτισης του ίδιου του συστήματος. Ξεμπλοκάρουμε όλες τις διαδικασίες και τις επαναξεκινάμε.
Η αποτοξίνωση δεν είναι μόνο σωματική, αλλά ψυχική και νοητική. Οι σκέψεις, το στρές, οι άνθρωποι που μας περιβάλουν, η καθημερινή δραστηριότητα, όλα αυτά είναι σημαντικοί παράγοντες που βαραίνουν και «μολύνουν» το σύστημα μας.
 
Στο Anahata Yoga Studio σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποτοξίνωσης! Ένα πρόγραμμα που μπορεί να κρατήσει όσο χρονικό διάστημα θέλετε και έχετε στη διάθεση σας!
Ένα πρόγραμμα που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε νοιώθετε πως ο οργανισμός σας το χρειάζεται!
share