πληροφορίες

Rebirthing Breathwork

Ελάτε να γνωρίσετε μία ασφαλή για όλους τεχνική συνειδητών αναπνοών με καθοδηγητές την Ολυάννα Τηλιγάδα και τον Κωνσταντίνο Βιτώρη, πιστοποιημένους Rebirthing Practitioners, και
απολαύστε:
 
▪ διπλή, yin-yang, εξειδικευμένη υποστήριξη
▪ υψηλής ποιότητας συνεδρία Rebirthing με μικρό αριθμό ατόμων
▪ βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας
▪ χαλάρωση και ευεξία
▪ κυτταρική αποτοξίνωση και αναζωογόνηση
▪ βιωματική απελευθέρωση εσωτερικών μπλοκαρισμάτων
▪ αύξηση της εμπιστοσύνης προς τον εαυτό μας και προς τους άλλους και πολλά ακόμα!
 
🔛Από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου και κάθε ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΤΗ του μήνα ➡20.00 – 21.45
❗Τμήματα maximum 8 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
🔆Περιλαμβάνει: εισαγωγή, συνεδρία rebirthing και μοίρασμα των εμπειριών σε κύκλο
🔆Απαιτούμενα: άνετα ρούχα, διάθεση για εξερεύνηση!
(το στούντιο παρέχει όλο τον βοηθητικό εξοπλισμό)
 
Λίγα λόγια για την τεχνική:
Το Rebirthing Breathwork είναι μια τεχνική συνειδητών αναπνοών που ανακαλύφθηκε από τον Leonard Orr τη δεκαετία του 1960 και είναι κατάλληλη για όλους (εγκύους, άτομα με χρόνιες παθήσεις, άτομα τρίτης ηλικίας κλπ.). Στην πιο απλή του μορφή, το άτομο βρίσκεται ξαπλωμένο ανάσκελα σε χαλαρή θέση και αναπνέει ελεύθερα από τη μύτη, χωρίς παύσεις μεταξύ εισπνοής και εκπνοής. Η κυκλική αυτή αναπνοή ενεργοποιεί την κυτταρική μνήμη, φέρνοντας στην επιφάνεια αποθηκευμένες εμπειρίες, πεποιθήσεις και συναισθήματα και βοηθώντας στην απελευθέρωση μπλοκαρισμάτων σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Η όλη διαδικασία είναι βιωματική και όχι νοητική, καθώς βασίζεται στην ανώτερη σοφία της αναπνοής που συνεχίζει ακούραστα το έργο της καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Η παρουσία του εξειδικευμένου επαγγελματία – rebirther παρέχει το πλαίσιο ασφάλειας, ενθάρρυνσης και υποστήριξης, ώστε να μπορέσει το άτομο να εξερευνήσει το δώρο της αναπνοής στο βαθμό που το επιθυμεί.
 
Λίγα λόγια για την Ολυάννα και τον Κωνσταντίνο:
Η Ολυάννα και ο Κωνσταντίνος είναι ζευγάρι στη ζωή και ένθερμοι υποστηρικτές των απεριόριστων δυνατοτήτων του ανθρώπου. Μαζί ταξιδεύουν, μαθαίνουν, εξερευνούν και επικοινωνούν το όραμά τους για αρμονική συμβίωση ολόκληρης της δημιουργίας. Το Rebirthing Breathwork τους κέρδισε με την απλότητά του και την άμεση αποτελεσματικότητά του, ωθώντας τους να γίνουν και οι δύο πιστοποιημένοι Rebirthing Practitioners από το Rebirthing Breathwork International (RBI). Από το 2013 ασχολούνται επίσης μαζί και συστηματικά με διαλογισμό και ενεργειακές πρακτικές, συμμετέχοντας σε αντίστοιχα σεμινάρια και συλλογικές δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Ολυάννα είναι ιδρύτρια του Breath ’n’ Joy (breathnjoy.com) μέσω του οποίου παρέχει συνεδρίες και σεμινάρια με στόχο την αύξηση της επίγνωσης της αναπνοής και την
εκμάθηση απλών τεχνικών για ευζωία, χαρά και εσωτερική ισορροπία. Ο Κωνσταντίνος είναι ελεύθερος επαγγελματίας γραφίστας (colaz.gr) και στον ελεύθερό του χρόνο συμμετέχει σε αγώνες ορεινού τρεξίματος. Η συνεργασία τους στο Rebirthing προωθεί τη συμπληρωματικότητα και την αρμονία yin-yang και ενισχύει το υποστηρικτικό περιβάλλον και την ενεργειακή εξισορρόπηση των συνεδριών.
share

κόστος

Συνεδρία -> 20€ / το άτομο
Πακέτο 5 συνεδριών -> 90€ *με ελεύθερη κατανομή του κατά τη διάρκεια της χρονιάς
Ατομική συνεδρία διάρκειας 100’ -> 40€ κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού *(συνεδρίες στα Ελληνικά και στα Αγγλικά).
*Οι αναγραφόμενες τιμές είναι προ ΦΠΑ 24%

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.