πληροφορίες

Παρουσίαση MCKS Pranic Healing + Twin Hearts Meditation

Παρουσίαση της ενεργειακής θεραπευτικής τεχνικής MCKS Pranic Healing
Εισηγήτρια: Στεφανία Κοκοτίνη. MCKS Pranic Healing Instructor & Associate Pranic Healer του IISI.

To Pranic Healing είναι ένα δοκιμασμένο σύστημα, βασισμένο σε ενεργειακές θεραπευτικές τεχνικές, που χρησιμοποιεί «το prana» για να εξισορροπήσει, εναρμονίσει και μετασχηματίσει τις ενεργειακές διαδικασίες του σώματος. Το «Prana» είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «ζωτική¬ δύναμη». Αυτή η ζωτική ενέργεια κρατά το σώμα ζωντανό και διατηρεί μια κατάσταση καλής υγείας.
..… είναι μια απλή όμως πανίσχυρη και αποτελεσματική no¬touch ενεργειακή θεραπεία. Είναι βασισμένο στη θεμελιώδη αρχή ότι το σώμα είναι μια «αυτοθεραπευόμενη» οντότητα. Το Pranic Healing βασίζεται στην αρχή ότι η θεραπευτική διαδικασία επιταχύνεται με την αύξηση της ζωτικής ενέργειας στο σημείο του σώματός μας όπου υπάρχει το πρόβλημα. Οι ασθένειες εμφανίζονται αρχικά ως ενεργειακές διαταραχές στο ενεργειακό σώμα πριν φανερωθούν ως ασθένειες στο φυσικό σώμα.
… Αποτελεί ένα δομημένο, απλό και χρηστικό σύστημα με το οποίο ακόμη και αρχάριοι μαθητές μπορούν να θεραπεύσουν τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους από κοινές παθήσεις. Πέραν των θεραπευτικών ωφελειών οι pranic healers αποκτούν μία ευρεία γκάμα ενεργειακών εργαλείων με τα οποία μπορούν να ενισχύσουν την υγεία, την ευημερία και τη συναισθηματική τους ισορροπία και να έχουν οφέλη σε κάθε επιμέρους τομέα της ζωής τους.

’Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές’’

Μια απλή αλλά πολύ αποτελεσματική τεχνική για να καταφέρετε μόνοι σας να απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα και να βελτιώσετε την υγεία σας.
Βελτιώστε τη ζωή σας και αυτή των γύρω σας μέσα από την απλή αλλά ισχυρή πρακτική τον διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές.

Οι Δίδυμες Καρδιές αναφέρονται στο κέντρο της καρδιάς έδρα της ανθρώπινης αγάπης — και το κέντρο της κορώνας έδρα της ανιδιοτελούς αγάπης — στα οποία επικεντρώνεστε μέσα από αυτήν την πρακτική. Εξασκώντας τον διαλογισμό μεταμορφώνετε την εσωτερική σας κατάσταση, καθώς καθαρίζετε το σύστημά μας από αρνητικές ενέργειες, συναισθήματα και σκέψεις, και ταυτόχρονα πετυχαίνετε αυτοθεραπεία.

Τα οφέλη τον διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές

Διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει ότι η εξάσκηση του συγκεκριμένου διαλογισμού:
-τριπλασιάζει την παραγωγή σε σεροτονίνη και μελατονίνη,
-δημιουργείται αρμονία ανάμεσα στο δεξί και αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου,
-αναζωογονεί το σώμα πετυχαίνοντας υψηλότερα επίπεδα ενέργειας και καλύτερη υγεία,
-δημιουργεί αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και ευτυχίας,
-ενισχύει μια υγιή αυτοπεποίθηση,
-δημιουργεί αρμονικές σχέσεις.

Ο διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι μια συστηματοποιημένη πρακτική την οποία εξέλιξε ο Grand Master Choa Kok Sui μετά από πολλά χρόνια έρευνας και πειραματισμού. Στόχος του ήταν να προσαρμόσει προχωρημένες τεχνικές διαλογισμού στον σύγχρονο τρόπο ζωής, έξω από οποιοδήποτε Θρησκευτικό πλαίσιο.
Το μυστικό του διαλογισμού είναι στην καρδιά
Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης πρακτικής είναι ότι αντί να επικεντρώνεστε μόνο στον εαυτό σας, διοχετεύετε θετική ενέργεια προς όλο τον πλανήτη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το όφελος ενός ατόμου, μιας οικογένειας, μιας κοινωνίας, αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Καθώς “δίνοντας λαμβάνουμε”, η θετική ενέργεια που προσφέρετε μέσα από τον διαλογισμό, επιστρέφει σ’ εσάς πολλές, πολλές φορές και σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.
Ελάτε να γνωρίσετε τον διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές
Ο διαλογισμός είναι καθοδηγούμενος, ηχογραφημένος με την φωνή του ιδρυτή του Ρrαnic Healing & της Arhatic Yoga, Grand Master Choa Kok Sui με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά.
Ελάτε να βιώσετε κι εσείς τα Θετικά οφέλη του διαλογισμού, στην παρουσίαση που θα γίνει στο Anahata Yoga Studio.

Λίγα λόγια για τη Στεφανία:
Η Στεφανία Κοκοτίνη είναι Sub¬License εκπαιδεύτρια MCKS Pranic Healing (Basic) του Rama, υπεύθυνου οργανισμού για τη Διδασκαλία και τη διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα .Η Στεφανία είναι πιστοποιημένη δασκάλα και θεραπεύτρια με τίτλο βαθμίδας: Associate Pranic Healer από το IISI. Είναι υπεύθυνη για την διάδοση του Pranic Healing και διδάσκει στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής , της Κατερίνης, του Καρπενησίου, της Λαμίας, της Καρδίτσας και της Λάρισας.

share

πρόγραμμα

Σαβ 26/11/2016 — 18:00 - 21:00

κόστος

Ελεύθερη είσοδος