πληροφορίες

Πρακτικές Ενσυνειδητότητας (Mindfulness)
Ξένια Ηλινά

Σας προσκαλούμε σε έναν κύκλο συναντήσεων και πρακτικών που θα είναι αφιερωμένες στην έννοια της Ενσυνειδητότητας.
 
Ενσυνειδητότητα (Mindfulness) είναι η συνειδητή παρουσία μας στο παρόν. Είναι μια ποιότητα, μια ικανότητα που έχουμε από τη φύση μας να αντιλαμβανόμαστε και να βιώνουμε τη ζωή. Στο Εδώ και στο Τώρα, με Επίγνωση και με Αγνή Συναίσθηση.
 
Ελάτε να ανακαλύψουμε την Ενσυνειδητότητα μέσα από την κίνηση, την αναπνοή, τον ήχο, την επικοινωνία και την γεύση! Μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις, μέσα από Διαλογισμό ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για έρθουμε σε επαφή με το παρόν και τον ίδιο μας τον εαυτό!
 
Ελάτε να εστιάσουμε στο παρόν και να δούμε πως αλλάζει η αντίληψη και η σημασία των καταστάσεων!
 
Ελάτε βρούμε τρόπους διαχείρισης του στρες, του άγχους και της έντονης καθημερινότητας!
 
Καθοδηγεί:
Ξένια Ηλινά (Yoga Alliance E-RYT® 200, YACEP®, ειδίκευση: Mindfulness Meditation Techniques)
 
Η Ξένια Ηλινά είναι πιστοποιημένη Δασκάλα Γιόγκα (Anahata Yoga Academy, Yoga Alliance E-RYT® 200, YACEP®). Έχει ειδικευτεί στις γενικές τεχνικές Mindfulness και τεχνικές Mindfulness Meditation παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Delivering Mindfulness Meditation to others» (Mindfulness Meditation Facilitation Program) με τον Michael Stone στο Λονδίνο στο Yoga Campus. Συνεχίζει και ολοκληρώνει τα τρία εξειδικευμένα προγράμματα: «Pranayama: Yoga Breathing in Depth», » The Psychology of Yoga and Mindfulness», «The New Wave of Yoga» με τον Michael Stone. Με στόχο την εξέλιξη και την ανάπτυξη της προσωπικής της πορείας αλλά και της διδασκαλίας συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να μαθαίνει, έτσι αυτή την περίοδο παρακολουθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Power of Awareness Mindfulness Training με τους Tara Brach και Jack Kornfield. Η πρόθεση της είναι να μοιραστεί με τον κόσμο τις πρακτικές διαλογισμού mindfulness και τις τεχνικές mindfulness και να μεταφέρει τα οφέλη αυτών των τεχνικών στην απλή καθημερινότητα, στη διαχείριση της έντονης ροής των πραγμάτων και του άγχους – η μάστιγα της σύγχρονης εποχής.
share

πρόγραμμα

Σαβ 21/12/2019 — 10:00 - 11:30

κόστος

12 E
*προ ο ΦΠΑ 24%

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.