πληροφορίες

Native Circle of Love and Wisdom
Έλενα Μουρατίδου

Λίγο πριν τα τέλη της χρονιάς, μιας χρονιάς ιδιαίτερα μεταμορφωτικής, άλλες φορές επώδυνα και άλλες μαλακά, ο κύκλος μας ανοίγει σε ΟΛΟΥΣ.
 
Άντρες, γυναίκες, σύζυγοι, γονείς, κόρες, πατέρες, εργαζόμενοι, μητέρες και πάνω από όλα, άνθρωποι, όλοι καλεσμένοι στον τελευταίο κύκλο της χρονιάς.
 
Μέσα σε αυτόν τον κύκλο θα ακούσουμε τις επιθυμίες μας και θα εκφραστούμε ελεύθερα. Θα τολμήσουμε να επιλέξουμε εμείς τη ζωή που θέλουμε να ζήσουμε, στηρίζοντας και υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον.
Θα γελάσουμε, θα παίξουμε, θα χορέψουμε, θα φωνάξουμε, θα ψιθυρίσουμε. Πάνω από όλα θα είμαστε ελεύθεροι, να είμαστε.
Μέσα από θεραπευτικές και εξαγνιστικές πρακτικές από τους Αυτόχθονες Λαούς του Αμαζονίου, τη γιόγκα, τον ιερό χορό και τον ήχο/δόνηση σε διάφορες μορφές του, θα ενδυναμώσουμε τη σχέση μας με τη ζωή και το απεριόριστο δυναμικό μας.
 
Θα συγχωρέσουμε, θα χαμογελάσουμε και θα προχωρήσουμε μπροστά!
Με αγάπη και σοφία.
 
Συντονίζει και καθοδηγεί η Έλενα Μουρατίδου.
Η Έλενα Μουρατίδου είναι Δάσκαλα Γιόγκα, πιστοποιημένη από το Dharma Yoga Center (NYC), Jamtse School of Yin Yoga (USA), Bihar Yoga Bharati Institute (India) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Yoga Alliance E-RYT® 500, YACEP®. Μετά από πολλές εκπαιδεύσεις στη Γιόγκα και στις Εναλλακτικές Ενεργειακές Θεραπείες κοντά στους πιο καταξιωμένους δασκάλους από όλο τον κόσμο, η Έλενα έγινε Yoga Sannyasin (BYB, Ινδία) και άρχισε να ακολουθεί έναν ολιστικό τρόπο ζωής ασκώντας την γιόγκα και διάφορες θεραπευτικές πρακτικές.
 
Το 2012, μαζί με τον σύζυγο της, ίδρυσαν το Anahata Yoga Studio, έναν χώρο όπου η Δυτική Γιόγκα συναντά τις πρακτικές της Ανατολικής Πνευματικής Θεραπείας υποστηρίζοντας μια ολιστική προσέγγιση στη ζωή. Το 2014, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου και μέντορα της, Sri Andrei Ram και του θεραπευτή από το Περού Dr. Pio, μυήθηκε σε πνευματικές πρακτικές των Αυτόχθονων Λαών, ένα μονοπάτι που συνεχίζει να ακολουθεί με αγάπη και αφοσίωση. Το 2018, η Έλενα έγινε μητέρα της γλυκιάς Ιριδας. Η μητρότητα την βοήθησε να ανακαλύψει την εσωτερική κλήση της και να δουλέψει πιο ειδικά με τις γυναίκες, ενδυναμώνοντας το Αρχέτυπο της Θεάς Πολεμίστριας που έχουν μέσα τους. Με οδηγό την θηλυκή αυτή ενέργεια, εκπαιδεύει τις γυναίκες να αναπτύξουν τις απεριόριστες δυνατότητες τους και να πιστέψουν στην εσωτερική τους δύναμη.
 
Ακολουθώντας την αγάπη της για έναν ολιστικό τρόπο ζωής, παρακολουθεί το Ayurvedic Healing Course υπό την επίβλεψη του American Institute of Vedic Studies και του Dr. David Frawley, παγκόσμιου φήμης καθηγητή Ινδικής Φιλοσοφίας (Acharya) και συγγραφέα. Τελευταία, εκπαιδεύεται στην Ινδική μουσική και στις θεραπευτικές δονήσεις μέσω του ήχου υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων μουσικών.
 
Δασκάλα των δασκάλων με μαθητές σε όλο τον κόσμο, η Έλενα ταξιδεύει συνεχώς για να συντονίσει και να διδάξει εκπαιδευτικά προγράμματα 200 και 300 ωρών της Yoga Alliance®, όπως και Holistic Lifestyle Retreats, Φιλοσοφία της Γιόγκα, Inner Healing Practices, Women Empowerment Circles και Εκπαιδευτικά Προγράμματα Aerial Yoga.
 
Η διδασκαλία της γιόγκα, για την Έλενα σημαίνει να μοιράζεσαι τη ζωή, να προσφέρεις Αγάπη, να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σε όλα τα όντα. Η προσέγγιση της στη διδασκαλία αυτή, είναι αποτέλεσμα προσωπικής μεταμόρφωσης. Προσφέρει μια μίξη της επιστήμης της Classical Hatha-Raja Yoga, με πρακτικές από την παράδοση των Native American, καθώς και με χρήση θεραπευτικών δονήσεων του ήχου. Στοχεύει σε ένα ολιστικό ταξίδι προς την εσωτερική ευτυχία και αρμονία. Διδάσκει πως μέσα από την εσωτερική μας αυτή θεραπεία, μπορούμε να φτάσουμε στο Ανώτατο Επίπεδο της Συνειδητότητας και να αλλάξουμε τον κόσμο μας προς το καλύτερο.
 
Οι διδασκαλίες της είναι μια προσφορά στην Ιερή Γυναίκα, τη Μητέρα-Θεά, την Pacha Mama.
share

πρόγραμμα

Σαβ 14/12/2019 — 18:30 - 20:30

κόστος

20 ευρώ
*προ ΦΠΑ 24%

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.