πληροφορίες

Dharma Maha Sadhana
Έλενα Μουρατίδου

Σας προσκαλώ να εξερευνήσουμε παρέα αυτές τις 2,5 ώρες τα καλύτερα και τα πιο ξεχωριστά κομμάτια της πλούσιας παράδοσης της Dharma Yoga, όπως τα μοιράστηκε μαζί μας, ο μεγαλύτερος εν ζωή γιόγκι του Δυτικού Κόσμου, Sri Dharma Mittra. (www.dharmayogacenter.com)
Η πρακτική περιλαμβάνει μία σειρά από δυναμικές και εξισορροπιστικές Άσανα (στάσεις, θέσεις), τεχνικές που εξομαλύνουν το νευρικό μας σύστημα και στοχεύουν στην καλύτερη κατανομή της ζωτικής ενέργειας (Πραναγιάμα), Τεχνικές εσωτερικού καθαρισμού (Κρίγια), Απαγγελίες Μάντρα, Τεχνικές Χαλάρωσης και Διαλογισμού. Κάθε Μάχα Σάντανα ολοκληρώνεται με την όμορφη και ξεκούραστη πρακτική της Yoga Nidra και ακολουθεί ένα μοίρασμα χαράς και αγάπης, γνωστό και ως Asana Jam.
 
Η Dharma Maha Sadhana είναι μία βαθιά και συνειδητή πρακτική που φέρνει σε ισορροπία τη θηλυκή, δημιουργική φύση και την αρσενική υποστηρικτική φύση και βοηθάει τον ασκούμενο να περπατήσει σταθερά στο μονοπάτι της Αυτογνωσίας.
 
Σας περιμένω να ταξιδέψουμε παρέα!
 
Με αγάπη,
 
Έλενα
 
share

πρόγραμμα

Σαβ 02/02/2019 — 18:00 - 20:30

κόστος

20 ευρώ
*δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.