πληροφορίες

Maha Sadhana με τον Γιάννη Ανδρίτσο (ONLINE)

O Γιάννης επιστρέφει, όπως κάθε χρόνο, για να μας μυήσει στην όμορφη παράδοση της Dharma Yoga!

Και το Σάββατο 15 Μαΐου μοιράζεται μαζί μας μια μεγαλειώδη, ολοκληρωμένη, 3ωρη πρακτική, που συνδυάζει απαγγελίες Mantra, Pranayama, Asana, Yoga Nidra και τεχνικές διαλογισμού, και έχει σαν στόχο να φέρει τον ασκούμενο σε μια κατάσταση ακτινοβολούμενης υγείας – σωματικής, ψυχικής και πνευματικής.

Την πρακτική, όπως ο ίδιος την έχει γνωρίσει από το δάσκαλό του, Sri Dharma Mittra.

– – – – – – – – – – – – – – –

📅 Σάββατο 15 Μαΐου
🕔 17:00-20:00

❗️Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας παρακαλούμε όπως:
✔ολοκληρώσετε την εξόφληση
✔αποστείλετε το σχετικό αποδεικτικό στο 📧[email protected] με θέμα “Maha Sadhana με τον Γιάννη Ανδρίτσο”, μαζί με το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.

❗️ Τρόποι πληρωμής στη δεξιά στήλη ➡μετά το κόστος.

– – – – – – – – – – – – – – –

O Γιάννης μετακόμισε στη Νέα Υόρκη από ένα μικρό νησί της Ελλάδας το 2002. Κατά την άφιξη του, χωρίς να γνωρίζει κανέναν, ή ακόμα και να μιλάει αγγλικά, ο Γιάννης βρήκε το δρόμο προς τον γκούρου του, το Sri Dharma Mittra.

Υπό την καθοδήγηση του Dharma, ο Γιάννης κατάφερε να μεταμορφώσει τη ζωή του και να εξαγνίσει το σώμα και το νου του, για να αποκαλύψει το αληθινό του πνεύμα. Ύστερα από τη συνεχή καθοδηγούμενη πρακτική, τις καθημερινές τάξεις με τον Dharma για πάνω από 10 χρόνια, ο Γιάννης Mukta Om έλαβε τη γνώση της διδασκαλίας της γιόγκα.

Το 2013, μετά από 10 χρόνια αφιερωμένης και αφοσιωμένης καθημερινής πρακτικής, ο Γιάννης Mukta Om, έχει αναλάβει το χρέος να μοιράζεται τις διδασκαλίες του Sri Dharma Mittra σε όλο τον κόσμο.

Ένας αφοσιωμένος ασκούμενος στην Αυτοπραγμάτωση, όπως του έχει μεταδοθεί απευθείας από το Sri Dharma Mittra, ο Γιάννης Mukta Om, έχει ενσωματώσει τη βαθιά εσωτερική δύναμη και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του γκούρου του.

Ο Γιάννης Mukta Om συνεχίζει το ταξίδι του ως ζωντανό παράδειγμα της πραγματικής ουσίας της γιόγκα. Είναι εδραιωμένος στα ηθικά διδάγματα, ικανός να μοιραστεί όλα τα κόλπα της asana, αρμόδιος να μεταδώσει τις τεχνικές pranayama, και έχει την ικανότητα να κατευθύνει το μαθητή να προχωρήσει πέρα από τις αισθήσεις, το νου και τη διάνοια σε βαθύτερες καταστάσεις του διαλογισμού και της πραγμάτωσης, τις οποίες έχει καλλιεργήσει ο ίδιος βρισκόμενος στο πλευρό του Sri Dharma Mittra για πολλά χρόνια.

share

πρόγραμμα

Σαβ 15/05/2021 — 17:00 - 20:00

κόστος

25€

Πληρωμή μέσω Paypal

Πληρωμή μέσω Κάρτας