πληροφορίες

Ατομικές Συνεδρίες Coaching 
Έλενα Μουρατίδου

Life | Business | NLP Coaching

Τι είναι το Coaching;

Το Coaching είναι ένα πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης και μεταμόρφωσης. Είναι ο σχεδιασμός της ζωής που ονειρεύεσαι να ζήσεις. Είναι το πρόγραμμα των στόχων σου που γίνονται πραγματικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Coaching είναι ουσιαστικά μία συνέργεια, μία συνεργασία, προσανατολισμένη στα αποτελέσματα και τη συστηματική προετοιμασία κατά την οποία ο Coach διευκολύνει τoν Coachee στο να ξεκαθαρίσει τo όραμα του και να θέσει στόχους (στοχοθεσία), την ενσωμάτωση των βημάτων δράσης στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη του πελάτη.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο Coach ακούει, θέτει ερωτήσεις και συμμετέχει σε προσωπικές συζητήσεις μέχρι το σημείο που ο Coachee το επιλέγει. Ο Coachee κατανοεί ότι τα επιθυμητά αποτελέσματα απαιτούν μια ενεργή προσέγγιση συνεργασίας μεταξύ του και του coach. Ο coach παίζει το ρόλο του διαμεσολαβητή της αλλαγής, ενώ είναι ευθύνη του coachee να εδραιώσει την αλλαγή στη ζωή του.


Σε τι στοχεύει το Coaching;

Στοχεύει στη συνειδητοποίηση του ανεξάντλητου δυναμικού που κρύβεις μέσα σου, σου μαθαίνει να μένεις εστιασμένος στο παρόν, εξισορροπεί τη σύνδεση του νου με το σώμα και εστιάζει στη φροντίδα, την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού μας.

Η συμβουλευτική διαβίωσης, ευεξίας και ολιστικής υγείας στοχεύει στην ισορροπία του σώματος, νου και πνεύματος. Δίνοντας τις κατάλληλες τεχνικές, υποστηρίζει την εξέλιξη και τους στόχους του εκάστοτε ατόμου. Είναι ένας οδηγός ζωής ειδικά σχεδιασμένος έτσι ώστε ο άνθρωπος να μπορέσει να έρθει σε πλήρη εναρμόνιση και αποδοχή με την αληθινή του φύση, με την απεριόριστη δύναμή του, ζώντας μία ισορροπήμένη καθημερινότητα σε ένα υγιές περιβάλλον.


Μέσα από μία κοινή πορεία, προσδιορίζουμε τις ανάγκες σου και αναπτύσσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο που ενσωματώνει όλα τα εργαλεία και βήματα δράσης σε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και έναν υγιή τρόπο σκέψης.

Στις συνεδρίες χρησιμοποιώ εργαλεία αυτογνωσίας από την Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη και τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), τη Θετική Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική Διαβίωσης (Life Coaching), τη Θεραπεία μέσω Τέχνης και Κίνησης, Εφαρμοσμένες Τεχνικές Mindfulness + Διαλογισμού, Γιόγκα, Journaling κ.α.


Ποια είναι τα σημεία κλειδιά του Coaching;

Τα σημεία κλειδιά του Coaching είναι τρία:

  1. Iσορροπία – σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Για μία ζωή γεμάτη απόλαυση και χαρά!
  2. Ευεξία – για τη δημιουργία νέων συνηθειών που ενισχύουν τη σωματική, ψυχική και νοητική υγεία.
  3. Επιτυχία – ξεδιπλώνοντας τα ταλέντα σου, δημιουργώντας προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες. Μία ζωή γεμάτη ιστορίες νίκης!

Πώς λειτουργεί;

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει 4 συνεδρίες Life | Business | NLP Coaching.

Η 1η και η 4η συνεδρία (το άνοιγμα και το κλείσιμο) έχουν διάρκεια 90′ και η 2η και 3η έχουν διάρκεια 60′. Αυτό βέβαια, αναδιαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε coachee.

Όλες οι συνεδρίες γίνονται ONLINE σε ώρα και μέρα που έχει συμφωνήσει ο Coach με τον Coachee.

Ήρθε η ώρα να προσφέρεις ένα δώρο από εσένα για εσένα;

Αγόρασε το πακέτο των 4 συνεδριών εδώ

Τι περιλαμβάνει ένα πακέτο συνεδριών;

  1. ΔΩΡΕΑΝ 20′ συνεδρία γνωριμίας.
  2. Πακέτο 4 διαδικτυακών συνεδριών Coaching (90’+60′).
  3. Βιωματικές ασκήσεις, εργαλεία και τεχνικές, πριν και μετά από κάθε συνεδρία.
  4. Υποστήριξη στην εξέλιξη και στους στόχους του εκάστοτε ατόμου, χωρίς κριτική και με απόλυτη εμπιστευτικότητα.
  5. Προτεραιότητα εφ’ όρου ζωής στις δράσεις και στα προγράμματα, στα retreats και στις ανοιχτές δωρεάν συναντήσεις/σεμινάρια της Έλενας Μουρατίδου.
  6. Εγγραφή στο δίκτυο των μαθητών του Holistic Lifestyle και στήριξη στις προσωπικές σας δράσεις και πολλά ετήσια BONUS!

Σε ποιους απευθύνεται;

☆ Στους αποφασισμένους! Σε αυτούς που είναι έτοιμοι να βιώσουν την αλλαγή, την εσωτερική μεταμόρφωση.

☆ Σε αυτούς που είναι έτοιμοι να βρουν το σκοπό της ζωής τους και να τον ακολουθήσουν.

☆ Σε αυτούς που θέλουν να είναι και να παραμείνουν υγιείς και σε όλα επίπεδα (σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό, πνευματικό).

☆ Σε αυτούς που χρειάζονται μία ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

☆ Σε αυτούς που αισθάνονται έτοιμοι να θέσουν στόχους τους οποίους θα πετύχουν.


Πότε μπορεί να ξεκινήσει κανείς;

Σήμερα! Επικοινώνησε μαζί μου για μία 20′ ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία γνωριμίας.


Μπορώ να εγγυηθώ στο ότι θα δοθούν από εμένα οι καλύτερες τεχνικές και θα δουλέψουμε μαζί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο  προς στην κατεύθυνση που θα επιλέξεις.

Θα έχεις όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να φέρεις διαύγεια, χαρά, αγάπη στη ζωή σου, σε πλήρη αφθονία.

Από εκεί και πέρα, η δέσμευση και η απόφαση είναι δική σου!

Για να κλείσουμε την πρώτη μας ΔΩΡΕΑΝ 20′ συνεδρία επικοινώνησε μαζί μου στο [email protected] 

share

κόστος

240€ (προ ΦΠΑ)

τρόποι πληρωμής

https://bit.ly/35DvRzn