πληροφορίες

LET LOOSE
Ivan Cook

 
Αυτή η τάξη είναι σχεδιασμένη για να βοηθήσει στη διεύρυνση των δυνατοτήτων της κίνησης με το να πλάθει μαζί τις συνδέσεις από τη Γιόγκα, Πρακτικές Κίνησης, Ελεύθερη Κίνηση και Χορό.
 
Η καρδιά της πρακτικής παραμένει στη Γιόγκα αλλά η εξερεύνηση μέσα στην κίνηση εντός και εκτός του στρώματος γίνεται προσβάσιμη σε όλους.
 
Η προσοχή εστιάζει στις μεταφορές, στο πως περνάμε από τη μία άσανα στην άλλη, αλλά και στο τι συμβαίνει ενδιάμεσα(Ροή, Ρυθμός). Αναζητάμε τις φυσικές δυνατότητες και δημιουργικούς συνδυασμούς, μοτίβα και παραλλαγές για να χτίσουμε μια καλά γειωμένη κινητική προοπτική.
Λίγα λόγια για τον Ιβάν:
Ο Ιβάν είναι πιστοποιημένος δάσκαλος Κίνησης/Κινητοποίησης από το 2011. Ερχόμενος από την Αυστραλία, έχει περάσει τα τελευταία 7 χρόνια ως νομάς. Αυτό τον οδήγησε στο να υπάρξει ως Instructor/ Personal Trainer στην Αυστραλία, ποδηλάτης στην Ευρώπη για να βρει στο τέλος τη Γιόγκα και το Διαλογισμό στην Ινδία. Αυτό το καιρό η αναζήτηση του μέσα στο πεδίο της κίνησης τον έχει φέρει στο στην Ολλανδία, στο χώρο του χορού και των αυτοσχεδιασμών. Έχοντας ως βάση τώρα την πόλη Den Haag, ο Ιβαν κάνει μαθήματα, προσφέρει σεμινάρια και συνεχίζει την προσωπική του εξερεύνηση στην ανάπτυξη μιας καλά σχηματισμένης κινητικής πρακτικής.
share

πρόγραμμα

Δευ 18/02/2019 — 20:00 - 21:30

κόστος

12 Ε

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.