πληροφορίες

Iyengar Yoga
Μαρία Χρυσοχεράκη

Δυνατός κορμός και στηρίξεις στα χέρια: Μια σχέση αλληλεπίδρασης.
 
Το κέντρο μας είναι η κινητήριος δύναμη του σώματος γι’ αυτό η δυνατή κοιλιά είναι κάτι για το οποίο προσπαθούμε όλο το χρόνο κι όχι μόνο το καλοκαίρι! Οι δυνατοί κοιλιακοί μύες υποστηρίζουν την καθημερινή μας κίνηση, βελτιώνουν τη στάση μας και σταθεροποιούν τη μέση μας.
Κατά τη διάρκεια της πρακτικής μας, η δυνατή κοιλιά μας εξασφαλίζει αποδοτικότερες κινήσεις σε όλες τις άσανας, ενώ στην καθημερινότητα, αυτή η βαθιά πηγή δύναμης μας επιτρέπει την κίνηση με χάρη και άνεση και μας κρατάει σε επαφή με το κέντρο μας.
Το δυνατό κέντρο είναι, επίσης, απαραίτητο για να μπούμε σε μια στήριξη στα χέρια ή για να την κρατήσουμε περισσότερο.
Έτσι λοιπόν, αυτό το διήμερο θα εξερευνήσουμε τις άσανας που θα ενεργοποιήσουν το κέντρο μας και θα χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ενδυνάμωση για καλύτερη κατανόηση στις στηρίξεις στα χέρια.
Λίγα λόγια για τη Μαρία:
H Μαρία Χρυσοχεράκη γεννήθηκε στο Darwin της Αυστραλίας.
Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τη γιόγκα το 1986 και εξερεύνησε μερικά από τα πιο γνωστά συστήματα όπως: Sivananda, Satyananda και Yoga Works.
Το 2002 ξεκίνησε την μαθητεία της στην Iyengar Yoga και είναι πλέον πιστοποιημένη δασκάλα Iyengar Yoga (Intermediate Junior 3).
Συνεργάζεται ως δασκάλα με διάφορα στούντιο και είναι η ιδρύτρια του yogaonline.gr, του πρώτου διαδικτυακού περιοδικού γιόγκα στην Ελλάδα.
Το καλοκαίρι του 2017 ίδρυσε την Pure Yoga με στόχο να προσφέρει προσωποποιημένα Iyengar yoga μαθήματα σε ατομικό επίπεδο.
Αρθρογραφεί στη Huffington post και στη Naturanrg.
share

πρόγραμμα

Σαβ 20/04/2019 — 12:00 - 14:00
Κυρ 21/04/2019 — 12:00 - 14:00

κόστος

25 E η μία μέρα
40 E οι δύο μέρες

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.