πληροφορίες

Intuitive Healing Practice || Κοζάνη
Έλενα Μουρατίδου

Σας προσκαλούμε σε μία βαθιά θεραπευτική πρακτική, ειδικά σχεδιασμένη για αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε. Μία μεταμορφωτική πρακτική που αγκαλιάζει την αναπνοή μας και της δίνει το χώρο στο σώμα να υπάρξει και να κινηθεί ελεύθερα.
Με έναν τρόπο μοναδικό μας οδηγεί στην ουσία της ζωής και μας κατευθύνει στη δική μας εσωτερική ουσία.

Εμπιστευόμαστε την αναπνοή μας, την ενέργεια της ζωής και ερχόμαστε σε σύνδεση με τον θεραπευτή μέσα μας, την καρδιά μας.

Σε αυτή τη γιορτή της καρδιάς, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Μία μεγάλη αγκαλιά και άφθονη αγάπη,
Έλενα 🌻

– – – – – – – – – –

Οργάνωση: Έλενα Μουρατίδου, Βίκυ Πεκρίδου

Διδασκαλία: Έλενα Μουρατίδου

📍 Τοποθεσία: Κτήμα BioYgeia, Άνω Κώμη Κοζάνης
https://goo.gl/maps/Lk6w3WbBUaPBLRdm8

🆘 Να θυμηθείτε να φέρετε: στρωματάκι γιόγκα και ό,τι άλλο χρησιμοποιείτε σε εξοπλισμό, κουβερτούλα, καπέλο, αντηλιακό, μάσκες, αντισηπτικά και ένα μεγάλο, αισιόδοξο χαμόγελο! 🙂

Μετά την πρακτική μας, θα κάνουμε μια μικρή περιήγηση στο κτήμα και θα καταλήξουμε στην τραπεζαρία για να απολαύσουμε το φαγητό που θα μας ετοιμάσει ο μάγειρας του κτήματος, Νικόλας Λιάκος, και να κουβεντιάσουμε! 🤗

– – – – – – – – – –

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων!!

🔔Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικώς ή με email:
📞 2315 313844 & 6957 831647
📧[email protected]

– – – – – – – – – –

Έλενα Μουρατίδου
Holistic Wellness Coach
Yoga Trainer | Anahata Yoga Studio CEO & Founder
NLP Practitioner | Body Therapist

Η Έλενα Μουρατίδου είναι Σύμβουλος Ολιστικής Διαβίωσης και Ευεξίας (Holistic Wellness Coach) και Δάσκαλα Γιόγκα, πιστοποιημένη από το Dharma Yoga Center (NYC), Jamtse School of Yin Yoga (USA), Bihar Yoga Bharati Institute (India), YogaLondon (UK), Inner Paradise School (Sri Andrei Ram), Transformation Academy (USA), Life Sheres και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Yoga Alliance E-RYT® 500, YACEP®.

Έχει εκπαιδευτεί στo Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) με την Life Sheres Academy, στη Θεραπεία του Τραύματος με τον Dr. Peter Levine, σε θεραπευτικές τεχνικές διαλογισμού με την Pema Chodron, στην Συμβουλευτική Διαβίωσης (Life Coaching), στη Θεραπεία μέσω Τέχνης (Therapeutic Art Life Coaching), στη θεραπεία μέσω ήχου και δόνησης και στη Μη-Βίαιη Επικοινωνία. Ακολουθώντας την αγάπη της για έναν ολιστικό τρόπο ζωής, έχει παρακολουθήσει το Ayurvedic Healing Course υπό την επίβλεψη του American Institute of Vedic Studies και του Dr.David Frawley. Συνεχίζει να εκπαιδεύεται στη Χοροθεραπεία μέσα από την Πρωτόγονη Έκφραση.

Η Έλενα είναι η ιδρύτρια του Anahata Yoga Studio και δουλεύει πιο ειδικά με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες και ομάδες, εκπαιδεύοντας τους ανθρώπους να αναπτύξουν τις απεριόριστες δυνατότητες τους, να πετύχουν τους στόχους τους και να ζήσουν μία καλύτερη ζωή.

Δασκάλα των δασκάλων με μαθητές σε όλο τον κόσμο, η Έλενα συντονίζει και διδάσκει εκπαιδευτικά προγράμματα Γιόγκα 200 και 500 ωρών της Yoga Alliance USA®, Holistic Lifestyle Retreats + Τrainings και προγράμματα που έχουν ως στόχο την αυτογνωσία, την εσωτερική ενδυνάμωση και μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η προσέγγιση της στοχεύει στην αφύπνιση του εσωτερικού δυναμικού των ανθρώπων με στόχο μία ενσυνείδητη και ισορροπημένη ζωή.

share

ημερομηνία & ώρα

20 Σεπτεμβρίου | 12:00-14:00

κόστος

20€ προ ΦΠΑ
Εξόφληση με μετρητά

πολιτική ακύρωσης

Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω λήψης έκτακτων μέτρων COVID-19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων.