πληροφορίες

Εισαγωγή στο Thai Yoga Massage (5 hrs)
Andres Acosta

Σε αυτό το εισαγωγικό σεμινάριο στο παραδοσιακό Thai Yoga Massage θα μάθετε μια σύντομη πρακτική ακολουθία (θα δωθεί εγχειρίδιο στα αγγλικά), καθώς και τη θεωρία / πνευματικό υπόβαθρο που αποτελεί το θεμέλιο για μια υγιή θεραπεία.
Thai Yoga Massage είναι μια πανάρχαια τεχνική που χρησιμοποιείται για να ξεμπλοκάρει την στάσιμη ενέργεια και να αφυπνίσει τον εσωτερικό θεραπευτή μας. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο μέσω της πίεσης στις ενεργειακές γραμμές (Nadis) όσο και με τις κινήσεις του σώματος και των αρθρώσεων βασισμένες σε στάσεις γιόγκα ( Asanas).
Αγκαλιάζει ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο που έλκονται σε αυτήν ως μια πρακτική μεταμόρφωσης. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν πρόκειται απλά για ασκήσεις, αλλά για μια διαδικασία προσφοράς από καρδιάς με συμπόνια.

Ο εκπαιδευτής:

O Andres άρχισε να δέχεται τις διδασκαλίες της γιόγκα από τη νεαρή ηλικία. Χορτοφάγος από την ηλικία των 14. Ζει σε μια γιογκική κοινότητα στα νότια της Ινδίας που ονομάζεται Auroville, όπου διδάσκει καθημερινά μαθήματα γιόγκα, προσφέρει θεραπείες και κάνει διάφορα εργαστήρια.
Ύστερα από την ευλογία να έχει την ευκαιρία της μελέτης της γιόγκα σε διάφορα μέρη, συμπεριλαμβανομένων Krishnamacharr Yoga Shala, Auroville, Dharma Yoga center και ένα Άσραμ στην Ινδία, βρήκε επιτέλους την έμπνευσή του στις διδασκαλίες του Δασκάλου Yogi Sri Dharma Mittra. Ως εκ τούτου, οι τάξεις του είναι βαθιά εμπνευσμένες και ριζωμένες στις διδασκαλίες του.
Επίσης έχει πιστοποιηθεί στο Thai Yoga Massage από το Sunshine Massage School και Therapy Thai Massage School. Ο διαλογισμός είναι μέρος της πρακτικής του, και έχει ολοκληρώσει σειρά μαθημάτων διαλογισμού της παράδοσης Vipassana (Goenka Lineage), Pranic Consciousness, and Vision Quest of the Native American Lineage, μεταξύ άλλων. Παράλληλα με τις σπουδές του στη γιόγκα και διαλογισμό έχει μια ειδικευμένη επαγγελματική πορεία στην Οικολογία.
Ο Andres αφιερώνει τη ζωή του για να ζήσει και να μεταδώσει τις διδασκαλίες και την αγάπη του για τη γιόγκα στη Νότια Αμερική, την Ινδία και την Ευρώπη.

share

πρόγραμμα

Σαβ 07/10/2017 — 11:00 - 16:00

κόστος

90 Ευρώ

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το αγγλικό εγχειρίδιο και δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%