πληροφορίες

Introduction to Animal Movement

Το Animal Movement είναι ένα πρόγραμμα πολλαπλών επιπέδων κατάρτισης με το σωματικό βάρος και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα κινητικότητας. Συνδυάζει άριστα αρχέγονες κινήσεις και μιμήσεις ζώων σε ένα διασκεδαστικό freestyle πρόγραμμα.
Το Animal Movement ως μέθοδος εκγύμνασης δημιουργήθηκε από τη σύντηξη πολλών ειδών προπόνησης με το σωματικό βάρος και έχει ως στόχο την βελτίωση της δύναμης, την ανάπτυξη της αντοχής,
της επιδεξιότητας, της ευκινησίας, της ισορροπίας και το συντονισμό κινήσεων.
 
Σκοπός του σεμιναρίου:
Σε αυτό το σεμινάριο θα αναλυθεί “τι είναι η κίνηση;”, αναπτύσσοντας την μέσα από τα κινησιολογικά μοτίβα του Animal Movement ως ευέλικτη μέθοδο. Επίσης θα γίνει εισαγωγή στις στηρίξεις με στόχο τη σωστή τοποθέτηση των βασικών σημείων, την ευθυγράμμιση του σώματος, χρησιμοποιώντας σωστά και με ασφάλεια τους μοχλούς καταναλώνοντας τη λιγότερη δυνατή ενέργεια, καθώς και την εξισορρόπηση του σώματος κατά τη μετατόπιση, το ρυθμό εκτέλεσης και την αλλαγή κατεύθυνσης μέσα από τις προπαρασκευαστικές ασκήσεις για την προοδευτική εξάσκηση σας.
 
Οι συμμετέχοντες θα διδαχτούν τεχνικές ευκινησίας κοντά στο πάτωμα χρησιμοποιώντας το ως σύμμαχο για τη σπονδυλική στήλη, καμπτήρες των ισχίων, τους ώμους, τα γόνατα, τους καρπούς και τους αστραγάλους που είναι σημαντικοί παράγοντες για μια μαλακή κίνηση.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι λάτρεις της άσκησης καθώς και εκπαιδευτές – δάσκαλοι που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να φτάσουν τις προπονήσεις τους σε ένα υψηλότερο επίπεδο.
Ο Πάνος Θεοδώρου είναι ο ιδρυτής του Animal Movement, master instructor της keiser international και fitness specialist με 17 χρόνια εμπειρία στο χώρο του fitness και του αθλητισμού. Παραδίδει σεμινάρια functional training , σεμινάρια αξιολόγησης και αποκατάστασης τραυματισμών σε ειδικές ομάδες πληθυσμού με μυοσκελετικά προβλήματα και είναι Personal Trainer γνωστών ονομάτων.
Από το 2000 έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους χώρους άθλησης και έχει λάβει μέρος σε διάφορα συνέδρια ως εισηγητής .
Από το 2013 είναι εκπαιδευτής της Keiser International, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες Indoor Cycling σε επαγγελματικό αθλητικό εξοπλισμό λειτουργικής προπόνησης.
Το 2014 Ίδρυσε το Animal Movement ένα πρόγραμμα πολλαπλών επιπέδων κατάρτισης με το σωματικό βάρος, το οποίο βασίζεται στην κινησιολογία, σε αρχέγονες κινήσεις και μιμήσεις ζώων. Στα δύο χρόνια λειτουργίας του προγράμματος έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 200 πιστοποιημένους Instructors σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Πλέον έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του προγράμματος και νέων συνεργασιών γιατί όπως υποστηρίζει η κίνηση και η μοναδικότητα αυτού του προγράμματος έχει να μας διδάξει πολλά ακόμη.
share

κόστος

30 ευρώ
*Δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.