πληροφορίες

H Ανατολή συναντά τη Δύση
Αναστάσης Κουτσογιάννης

Ακολουθήστε την ευδαιμονία σας και θα την έχετε!

Μια δημιουργική, φρέσκια, βαθιά, θεραπευτική εξερεύνηση και ένας εορτασμός της Vinyasa, που θα συνδυάσει τις κλασικές asana, pranayama και τελετουργίες με το ελεύθερο πνεύμα του «Ζορμπά, του εκστατικού χορευτή”.

Ένα ταξίδι από τα αρχαία και ιερά ινδικά αγάλματα των ναών, ως τις μέρες μας.

Λίγα λόγια για τον Αναστάση:
Ο Αναστάσης πιστοποιημένος δάσκαλος Hatha Yoga, θεραπευτής μασέρ (osteo-thai), γύρισε τον κόσμο για 15 χρόνια ως επαγγελματίας χορευτής (μπαλέτο και σύγχρονος χορός). Το ταξίδι του στη Yoga ξεκίνησε από το Βαρανάσι της Ινδίας το 1994.
Μελέτησε Hatha, Ashtanga και Anusara Yoga στην Ινδία, Αμερική, και Ταυλάνδη. Παραδίδει μαθήματα Yoga στα Χανιά της Κρήτης από το 2001 ενώ διδάσκει σε σεμινάρια και φεστιβάλ ανά τον κόσμο.Προορισμοί του το Μπαλί Λάος, Γερμανία, Λονδίνο, Ελβετία, Ισπανία, Τουρκία, Σλοβενία, Η.Π.Α. και Ρωσία. Η διδασκαλία του Αναστάση είναι μια σύνθεση διαφόρων παραδόσεων που συνδιάζουν τη ροή, την ομορφιά και τη χάρη του χορευτή, την αποφασιστικότητα και τη γείωση των πολεμικών τεχνών και την εκφραστικότητα και το πνεύμα του Έλληνα Ζορμπά (γενναιοδωρία, δημιουργικότητα, χαρά, ελευθερία). Το στυλ των μαθημάτων του βασίζεται στη δημιουργική freestyle Vinyasa με διαλογιστικά, θεραπευτικά και τελετουργικά στοιχεία.

share

πρόγραμμα

Σαβ 12/11/2016 — 18:00 - 20:30

κόστος

25 Ευρώ