πληροφορίες

Hatha-Raja Yoga Workshop
Mai Garbizu

Σάββατο
Flow into Inner Peace  //  18:00-20:00
Ελάτε να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες της βαθιάς κίνησης και της συνειδητής αναπνοής που οδηγούν προς τη μοναδική σύνδεση με την Εσωτερική Ειρήνη και τη διαρκή Χαρά.
Αυτή είναι μια χαρούμενη πρακτική που συνδυάζει τις στάσεις της Γιόγκα και τις ασκήσεις αναπνοής, τις ηχητικές δονήσεις και τεχνικές, βαθιά χαλάρωση και διαλογισμό.
Κατάλληλη για ασκούμενους όλων των επιπέδων.
Κυριακή
Happy Hips  //  18:00-19:30
Mία πλήρης και γλυκιά πρακτική γιόγκα επικεντρωμένη στην περιοχή της λεκάνης, ειδικά σχεδιασμένη για να απελευθερώσει την ένταση και να αυξήσει το εύρος της κίνησης σε αυτήν την ιερή περιοχή του σώματος, όπου τα συναισθήματα και η δημιουργικότητα θα βρουν νέους τρόπους απελευθέρωσης.
Μια πραγματικά υπέροχη πρακτική που ξεκινάει με τις στάσεις της γιόγκα και οδηγεί στο διαλογισμό.
Κατάλληλη για ασκούμενους όλων των επιπέδων.
 
 
Λίγα λόγια για την Mai Garbizu
Η Mai ανακάλυψε τη γιόγκα το 2000 και ασκείται στην πρακτική της γιόγκα σταθερά και συνεχόμενα από το 2006. Μοιράζεται με την Έλενα Μουρατίδου την παράδοση του Sri Andrei Ram Om και του μεγάλου δασκάλου του Sri Dharma Mittra.
Η Mai διδάσκει καθημερινά στη Βαρκελώνη από το 2008, όπου βοηθά τους ασκούμενους να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τη δική τους συνειδητότητα με προσεγμένη φροντίδα στις λεπτομέρειες και τις προσαρμογές.
Τα μαθήματα της προσαρμόζονται σε όλα τα επίπεδα ασκουμένων και εστιάζουν στην κίνηση του σώματος και του νου με οδηγό την αναπνοή, από την προκλητική και διασκεδαστική δράση σε μια κατάσταση ηρεμίας και εσωτερικής γαλήνης.
share

πρόγραμμα

Σαβ 10/02/2018 — 18:00 - 20:00
Κυρ 11/02/2018 — 18:00 - 19:30

κόστος

Σάββατο ->25 ευρώ
Κυριακή -> 20 ευρώ
Ολόκληρο το σεμινάριο -> 40 ευρώ
*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%