πληροφορίες

Σεμινάριο Χάθα-Ράτζα Γιόγκα: η Πρακτική της Αυτοπραγμάτωσης
Γιάννης Ανδρίτσος

Σάββατο 30 Μαρτίου // 11:00 – 13:00
Πρακτική Χάθα-Ράτζα Γιόγκα
Μιά πρακτική βασισμένη στην αληθηνή παράδοση της γιόγκα, στο οχταπλό μονοπάτι έτσι όπως αναφέρεται στα Yoga Sutra του Patanjali.
 
Σάββατο 30 Μαρτίου // 14:00 – 15:00
Kriya, Pranayama, Meditation
Οι τεχνικές καθαρισμού (Kriya) προετοιμάζουν τον ασκούμενο για τις τεχνικές αναπνοής (Pranayama) που με τη σειρά τους οδηγούν στην πρακτική του Διαλογισμού (Meditation).
 
Kυριακη 31 Μαρτίου // 11:00 – 13:00
Dharma Yoga Master Class
Μια μεγαλειώδης πρακτική, μια ολοκληρωμένη πρακτική που συνδυάζει mantras (απαγγελίες), Pranayama (τεχνικές αναπνοής), στάσεις, Yoga Nidra (τεχνική βαθιάς χαλάρωσης), τεχνικές διαλογισμού για να φέρει τον ασκούμενο σε μια κατάσταση ακτινοβολούμενης υγείας (σωματικής, ψυχικής και πνευματικής).
Ο Γιάννης θα μοιραστεί αυτήν την πρακτική, όπως ο ίδιος την έχει λάβει από τον δάσκαλο του Sri Dharma Mittra.
 
 
Λίγα λόγια για τον Γιάννη:
O Γιάννης μετακόμισε στη Νέα Υόρκη από ένα μικρό νησί της Ελλάδας το 2002. Κατά την άφιξη του, χωρίς να γνωρίζει κανέναν, ή ακόμα και να μιλάει αγγλικά, ο Γιάννης βρήκε το δρόμο προς τον γκούρου του, το Sri Dharma Mittra.
Υπό την καθοδήγηση του Dharma, ο Γιάννης κατάφερε να μεταμορφώσει τη ζωή του και να εξαγνίσει το σώμα και το νου του, για να αποκαλύψει το αληθινό του πνεύμα. Ύστερα από τη συνεχή καθοδηγούμενη πρακτική, τις καθημερινές τάξεις με το Dharma για πάνω από 10 χρόνια, ο Γιάννης Mukta Om έλαβε τη γνώση της διδασκαλίας της γιόγκα.
Το 2013, μετά από 10 χρόνια αφιερωμένης και αφοσιωμένης καθημερινής πρακτικής, ο Γιάννης Mukta Om, έχει αναλάβει το χρέος να μοιράζεται τις διδασκαλίες του Sri Dharma Mittra σε όλο τον κόσμο.
Ένας αφοσιωμένος ασκούμενος στην Αυτοπραγμάτωση, όπως του έχει μεταδοθεί απ ‘ευθείας από το Sri Dharma Mittra, ο Γιάννης Mukta Om, έχει ενσωματώσει τη βαθιά εσωτερική δύναμη και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του γκούρου του.
Ο Γιάννης Mukta Om συνεχίζει το ταξίδι του ως ζωντανό παράδειγμα της πραγματικής ουσίας της γιόγκα. Είναι εδραιωμένος στα ηθικά διδάγματα, ικανός να μοιραστεί όλα τα κόλπα της asana, αρμόδιος να μεταδώσει τις τεχνικές pranayama, και έχει την ικανότητα να κατευθύνει το μαθητή να προχωρήσει πέρα ​​από τις αισθήσεις, το νου και τη διάνοια σε βαθύτερες καταστάσεις του διαλογισμού και της πραγμάτωσης, τις οποίες έχει καλλιεργήσει ο ίδιος βρισκόμενος στο πλευρό του Sri Dharma Mittra για πολλά χρόνια.
Ο Γιάννης Mukta Om είναι έτοιμος να προσφέρει.
share

πρόγραμμα

Σαβ 30/03/2019 — 11:00 - 13:00
14:00 - 15:00
Κυρ 31/03/2019 — 11:00 - 13:00

κόστος

Σάββατο>πρωινή πρακτική: 20 ευρώ
Σάββατο>μεσημεριανή πρακτική: 10 ευρώ
Κυριακή: 20 ευρώ
Όλο το σεμινάριο: 50 ευρώ
*Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.