πληροφορίες

Χάθα-Ράτζα Γιόγκα: η Πρακτική της Αυτοπραγμάτωσης
Γιάννης Ανδρίτσος

Σάββατο 28 Μαρτίου // 10:00 – 13:00
Dharma Yoga Maha Sadhana
Μια μεγαλειώδης πρακτική, μια ολοκληρωμένη πρακτική που συνδυάζει mantras (απαγγελίες), Pranayama (τεχνικές αναπνοής), στάσεις, Yoga Nidra (τεχνική βαθιάς χαλάρωσης), τεχνικές διαλογισμού για να φέρει τον ασκούμενο σε μια κατάσταση ακτινοβολούμενης υγείας (σωματικής, ψυχικής και πνευματικής).
Ο Γιάννης θα μοιραστεί αυτήν την πρακτική, όπως ο ίδιος την έχει διδαχτεί δίπλα στον δάσκαλο του Sri Dharma Mittra.
 
Κυριακή 29 Μαρτίου // 11:00 – 13:00
Μία πρακτική βασισμένη στην αληθινή παράδοση της γιόγκα, στο οχταπλό μονοπάτι έτσι όπως αναφέρεται στα Yoga Sutra του Patanjali.

 

 
Λίγα λόγια για τον Γιάννη:
O Γιάννης μετακόμισε στη Νέα Υόρκη από ένα μικρό νησί της Ελλάδας το 2002. Κατά την άφιξη του, χωρίς να γνωρίζει κανέναν, ή ακόμα και να μιλάει αγγλικά, ο Γιάννης βρήκε το δρόμο προς τον γκούρου του, το Sri Dharma Mittra.
Υπό την καθοδήγηση του Dharma, ο Γιάννης κατάφερε να μεταμορφώσει τη ζωή του και να εξαγνίσει το σώμα και το νου του, για να αποκαλύψει το αληθινό του πνεύμα. Ύστερα από τη συνεχή καθοδηγούμενη πρακτική, τις καθημερινές τάξεις με το Dharma για πάνω από 10 χρόνια, ο Γιάννης Mukta Om έλαβε τη γνώση της διδασκαλίας της γιόγκα.
Το 2013, μετά από 10 χρόνια αφιερωμένης και αφοσιωμένης καθημερινής πρακτικής, ο Γιάννης Mukta Om, έχει αναλάβει το χρέος να μοιράζεται τις διδασκαλίες του Sri Dharma Mittra σε όλο τον κόσμο.
Ένας αφοσιωμένος ασκούμενος στην Αυτοπραγμάτωση, όπως του έχει μεταδοθεί απ ‘ευθείας από το Sri Dharma Mittra, ο Γιάννης Mukta Om, έχει ενσωματώσει τη βαθιά εσωτερική δύναμη και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του γκούρου του.
Ο Γιάννης Mukta Om συνεχίζει το ταξίδι του ως ζωντανό παράδειγμα της πραγματικής ουσίας της γιόγκα. Είναι εδραιωμένος στα ηθικά διδάγματα, ικανός να μοιραστεί όλα τα κόλπα της asana, αρμόδιος να μεταδώσει τις τεχνικές pranayama, και έχει την ικανότητα να κατευθύνει το μαθητή να προχωρήσει πέρα ​​από τις αισθήσεις, το νου και τη διάνοια σε βαθύτερες καταστάσεις του διαλογισμού και της πραγμάτωσης, τις οποίες έχει καλλιεργήσει ο ίδιος βρισκόμενος στο πλευρό του Sri Dharma Mittra για πολλά χρόνια.
Ο Γιάννης Mukta Om είναι έτοιμος να προσφέρει.
share

πρόγραμμα

Σαβ 28/03/2020 — 10:00 - 13:00
Κυρ 29/03/2020 — 11:00 - 13:00

κόστος

Σάββατο->30€
Κυριακή->20€
*Στην επένδυση δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.