πληροφορίες

Dharma Yoga Workshop
Emi Takahashi Tull

Σάββατο 19 Μαΐου
•Η Ουσία της Ντάρμα Γιόγκα•
Αυτή η τάξη αποτελείται από απαγγελίες (μάντρα), τεχνικές αναπνοών (πραναγιάμα), στάσεις (άσανα), καθοδηγούμενη χαλάρωση και σύντομο διαλογισμό. Όλες αυτές οι γιογκικές τεχνικές βασίζονται στις διδασκαλίες και την πρακτική του γνωστού δασκάλου της γιόγκα στη Νέα Υόρκη, του Σρι Ντάρμα Μίτρα. Οι βασικές ποιότητες των διδασκαλιών του Ντάρμα μεταβιβάζονται στους μαθητές σε όλη τη διάρκεια της πρακτικής. Αυτή η τάξη είναι ανοιχτή σε ασκούμενους όλων των επιπέδων εκτός από τους πολύ αρχάριους. Θα δίνονται τροποποιήσεις και παραλλαγές για να καταστεί η πρακτική της ασάνα προσβάσιμη σε όλους, ώστε να απολαύσουμε το χρόνο που θα περάσουμε μαζί.
 
Κυριακή 20 Μαΐου
•Η Δυναμική της Ντάρμα Γιόγκα στο μυαλό και στο σώμα•
Αυτή η τάξη ξεκινάει με μάντρα και συνεχίζει με την πρακτική της άσανα, κλείνοντας με μια καθοδηγούμενη χαλάρωση. Σε αυτή την τάξη οι μαθητές θα λάβουν πιο απαιτητικές θέσεις και παραλλαγές για να ανακαλύψουν τις κρυμμένες ικανότητες τους. Οι ασκούμενοι θα κλιθούν να εξασκηθούν στη αποφυγή των όποιων προσδοκιών, στην αποδοχή και στον έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων τους. Αυτό θα ενισχύσει το μυαλό ενάντια στα διάφορα εμπόδια και θα ανοίξει την καρδιά για να αποκαλύψει τις πιο αγνές, σχεδόν παιδικές μας ιδιότητες. Η τελική χαλάρωση θα είναι αποτελεσματική μετά την απαιτητική πρακτική της άσανα. Η τάξη είναι ανοιχτή σε όλους όσους είναι έτοιμοι για μια ευκαιρία να περάσουν την πρακτική τους στο επόμενο επίπεδο, υπερβαίνοντας τους σωματικούς και διανοητικούς τους περιορισμούς σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
 
Λίγα λόγια για την Emi Takahashi Tull:
Η Emi είναι δασκάλα Ντάρμα γιόγκα με πιστοποίηση LOAY 200 και 500 ωρών στη Dharma Yoga και βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης της πιστοποίησης LOAY 800 ωρών. Είναι επίσης εγγεγραμμένη ως E-RYT 500 και δασκάλα YACEP στο διεθνή οργανισμό International Yoga Alliance. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της περιστρέφεται γύρω από κάποια μορφή φυσικής πειθαρχίας, συμπεριλαμβανομένου του μπαλέτου, των πολεμικών τεχνών και της γιόγκα. Το υπόβαθρο της στην εκπαίδευση και τη γνώση των θεμελιωδών αρχών του Βουδισμού ενισχύει τη διδασκαλία της. Το περιβάλλον που γεννήθηκε την οδήγησε στην πνευματική άσκηση από πολύ νωρίς στην παιδική ηλικία και έτσι η πνευματική άσκηση και ανάπτυξη ήταν η εστία της ζωής της, πριν ακόμη γνωρίσει ότι ονομάζεται γιόγκα. Η μακρά αναζήτηση της για έναν δάσκαλο τελείωσε όταν βρήκε τον Γκουρού της, τον Σρι Ντάρμα Μίτρα. Είναι αφοσιωμένη στη Ντάρμα Γιόγκα και μοιράζεται καθημερινά τις διδασκαλίες της με τους ανθρώπους στο Λονδίνο όπου κατοικεί. Η Emi έχει την τιμή να μοιραστεί τις γνώσεις που έχει αποκτήσει από τον Sri Dharma Mittra και από το μονοπάτι της ζωής της. Η Emi ελπίζει ότι οι μαθητές θα βιώσουν τα συναισθήματα της ισότητας, της συμπόνιας και της ειρήνης μέσα από τα μαθήματα της.
share

πρόγραμμα

Σαβ 19/05/2018 — 18:30 - 20:30
Κυρ 20/05/2018 — 18:30 - 20:00

κόστος

Σάββατο 19 Μαΐου->25 ευρώ
Κυριακή 20 Μαΐου->20 ευρώ
Ολόκληρο το σεμινάριο->40 ευρώ
Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%