πληροφορίες

Dharma Yoga Workshop with Jerome Burdi (NYC)
Jerome Burdi

Παρασκευή:

Master class // 20:00 – 22:00
Αυτή η πρακτική θα προκαλέσει τους μαθητές να σκάψουν βαθιά μέσα στη θέληση και την αποφασιστικότητα τους για να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Καμία από τις άσανες δεν θα γίνει βιαστικά. Οι ασκούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την κάθε στάση πλήρως, μπαίνοντας βαθιά σε μια διαλογιστική κατάσταση. Θα ανοίξουμε και θα ευθυγραμμίσουμε το ενεργειακό σώμα χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το φυσικό σώμα. Θα δίνονται παραλλαγές στους αρχάριους μαθητές. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!

Σάββατο:

Maha Sadhana // 18:00 – 21:00
Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει διάφορες πτυχές της γιόγκα: kirtan, pranayama, διαλογισμό και asana. Μια πρακτική όλων των επιπέδων που θα επικεντρωθεί σε ανεστραμένες θέσεις, ανοίγματα λεκάνης και υπερεκτάσεις της σπονδυλικής στήλης. Θα κάνει το σώμα υγιές, δυνατό και ευλύγιστο και θα οδηγήσει τους μαθητές να χαλαρώσουν το μυαλό, να χτίσουν την αντοχή και να ξεπεράσουν τους φόβους. Στο τέλος περιλαμβάνεται μια πρακτική χαλάρωσης που ονομάζεται yoga nidra, ένας θαυμάσιος τρόπος για να χαλαρώσουν το σώμα και το μυαλό. Είναι ένας ενεργός διαλογισμός καθοδηγούμενος από το δάσκαλο και ένας τέλειος τρόπος για να ολοκληρωθεί η πρακτική της ασάνα. Λέγεται πως 30 λεπτά yoga nidra ισοδυναμούν με τρεις ώρες ύπνου.

Κυριακή:

Πρακτική φόρτισης (Charging practice) // 18:00 – 20:00
Μια πρακτική όπως τη διδάσκει αυτό το διάστημα ο Sri Dharma Mittra με έμφαση στις κύριες στάσεις, η παραμονή στις οποίες γίνεται διαλογιστικά, και βαθιά χαλάρωση για να ολοκληρωθεί η πρακτική.

Jerome Burdi:
Ο Jerome Burdi είναι ένας πιστοποιημένος δάσκαλος Dharma Yoga 800 ωρών που ζει στη Νέα Υόρκη. Διδάσκει μαθήματα όλων των επιπέδων και μοιράζεται τις διδασκαλίες του στις σχολές γιόγκα σε όλο τον κόσμο. Ο Jerome ανακάλυψε τη γιόγκα κατά τη διάρκεια ενός σαμανικού retreat στη Βραζιλία. Από τότε ακολουθεί το δρόμο ενός γιόγκι. Άφησε τη δουλειά του ως δημοσιογράφος για να πάει στο Rishikesh της Ινδίας και να γίνει δάσκαλος γιόγκα. Μετά την επιστροφή στη Νέα Υόρκη, ανακάλυψε τη Dharma Yoga. Αν kai μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, έπρεπε να πάει στην Ινδία για να επιστρέψει και να δει το Sri Dharma Mittra με καθαρό βλέμμα και να ακούσει το μήνυμα της αλήθειας. Η αποστολή του Jerome είναι να διαδώσει τις διδασκαλίες του γκούρου του. Είναι επίσης ένας ολιστικός διατροφολόγος και παίζει darbuka στη μπάντα Dharma Yoga Kirtan. Ο ιστότοπος του είναι Omjerome.com.

Σχετικά με τη Dharma Yoga:
Η Dharma Yoga είναι κλασσική Hatha-Raja Yoga που ακολουθεί το μονοπάτι των οχτώ βημάτων, όπως διδάσκεται από το Sri Dharma Mittra, ο οποίος διαδίδει τις διδασκαλίες του στη Νέα Υόρκη εδώ και 50 χρόνια. Ο Sri Dharma Mittra, 78 ετών σήμερα, είναι γνωστός για το Master Chart των 908 Asanas που βρίσκεται σε σχολές γιόγκα σε όλο τον κόσμο.

**Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία του στούντιο τηλ. 2315313844
email: [email protected]

share

πρόγραμμα

Παρ 30/03/2018 — 20:00 - 22:00
Σαβ 31/03/2018 — 18:00 - 21:00
Κυρ 01/04/2018 — 18:00 - 20:00

κόστος

Παρασκευή - 20 ευρώ
Σάββατο - 30 ευρώ
Κυριακή - 20 ευρώ
Ολόκληρο το σεμινάριο - 60 ευρώ
*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%