πληροφορίες

Dharma Yoga Workshop with Jerome Burdi
Jerome Burdi

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε και πάλι τον Jerome Burdi στο Anahata Yoga Studio. Απευθείας από το Dharma Yoga Center, έρχεται να μοιραστεί μαζί μας την πρακτική της Dharma Yoga όπως διδάσκεται από το Sri Dharma Mittra.
Σάββατο 4 Μαΐου
Yoga High: Chanting & Pranayama // 18:00-19:00
Αυτή η τάξη θα επικεντρωθεί στα κίρταν (γιογκικά τραγούδια) καθώς και βαθιές τεχνικές αναπνοής (pranayama) και διαλογισμό που θα μας οδηγήσουν στο να νιώσουμε φόρτιση και γαλήνη. Διάφορες τεχνικές αναπνοής θα παρουσιαστούν για να βοηθήσουν στον εξαγνισμό του σώματος και τη διατήρηση θετικής διάθεσης. Αυτή είναι από τις πιο σημαντικές πρακτικές της γιόγκα, που διαχειρίζεται το ενεργειακό σώμα.
 
 
Master class // 19:00-21:00
Αυτή η πρακτική θα προκαλέσει τους μαθητές να σκάψουν βαθιά μέσα στη θέληση και την αποφασιστικότητα τους για να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Καμία από τις άσανες δεν θα γίνει βιαστικά. Οι ασκούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την κάθε στάση πλήρως, μπαίνοντας βαθιά σε μια διαλογιστική κατάσταση. Θα ανοίξουμε και θα ευθυγραμμίσουμε το ενεργειακό σώμα χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το φυσικό σώμα. Θα δίνονται παραλλαγές στους αρχάριους μαθητές. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!
 
Κυριακή 5 Μαΐου
 
The Complete Practice // 18:00-21:00
Αυτή η πρακτική θα περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της γιόγκα: kirtan, pranayama, διαλογισμό και στάσεις (asana). Μια πρακτική όλων των επιπέδων που θα επικεντρωθεί σε ανεστραμμένες θέσεις, ανοίγματα λεκάνης και υπερεκτάσεις της σπονδυλικής στήλης. Θα κάνει το σώμα υγιές, δυνατό και ευλύγιστο και θα οδηγήσει τους μαθητές να χαλαρώσουν το μυαλό, να χτίσουν την αντοχή και να ξεπεράσουν τους φόβους.
 
 
Jerome Burdi:
Ο Jerome Burdi είναι ένας πιστοποιημένος δάσκαλος Dharma Yoga 800 ωρών που ζει στη Νέα Υόρκη. Διδάσκει μαθήματα όλων των επιπέδων καθώς και προχωρημένες τάξεις στο Dharma Yoga Center και μοιράζεται τις διδασκαλίες του σε διάφορες σχολές γιόγκα ανά τον κόσμο. Η προσωπική του ιστοσελίδα είναι Omjerome.com.
 
Σχετικά με τη Dharma Yoga:
Η Dharma Yoga είναι κλασσική, δυνατή, γεμάτη χάρη Hatha-Raja Yoga πρακτική άσκηση που ακολουθεί το μονοπάτι των οχτώ βημάτων, όπως διδάσκεται από το Sri Dharma Mittra.
share

πρόγραμμα

Σαβ 04/05/2019 — 18:00 - 21:00
Κυρ 05/05/2019 — 18:00 - 21:00

κόστος

Σάββατο - 40 Ε
Κυριακή - 40 Ε
Ολόκληρο το σεμινάριο - 70 Ε
*Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.