πληροφορίες

Dharma Yoga & Sacred Sound Weekend Immersion
Daphne Dust

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στο στούντιο μας την αγαπημένη Daphne!
Έρχεται από το Hong Kong να μοιραστεί μαζί μας την παράδοση της Dharma Yoga όπως την έχει εμπειριώσει και ασκήσει η ίδια δίπλα στον Sri Dharma Mittra, μεταφέροντας μας όλη την θετική και γαλήνια ενέργεια της.
 
🔘Σάββατο 8 Φεβρουαρίου // 17:30-20:30
 
Heart Opening with Sacred Sound
 
〰Embrace love & cultivate receptiveness for all possibility in life〰
 
Αυτό το εργαστήριο θα δώσει ειδική έμφαση στις υπερεκτάσεις της σπονδυλικής στήλης και στην εξισορρόπηση αυτών: τις πρόσθιες κάμψεις. Οι υπερεκτάσεις ανοίγουν τον θώρακα, την καρδιά και τους ώμους και φέρνουν ενέργεια σε όλα τα νεύρα κατά μήκος ολόκληρης της σπονδυλικής στήλης, ενώ οι πρόσθιες κάμψεις καταπραΰνουν τα νεύρα και καλμάρουν ολόκληρο το σύστημα. Θα εξερευνήσουμε την ευλυγισία και την κινητικότητα του σώματος μας μέσα από τον λαιμό, τον αυχένα, τους ώμους, τον θώρακα, την σπονδυλική στήλη, τα ισχία με διαφορετικές υπερεκτάσεις και πρόσθιες κάμψεις. Η πρακτική θα ολοκληρωθεί με Γιόγκα Νίντρα, δηλαδή βαθύ θεραπευτικό καθοδηγούμενο διαλογισμό συνοδευόμενο από τον ήχο των Θιβετιανών γαβαθών που θα αναζωογονήσουν και θα ανυψώσουν ολόκληρο το σώμα, το νου και την ύπαρξη. Η μέθοδος ακολουθεί την παράδοση της Dharma Yoga.
 
🔘Κυριακή 9 Φεβρουαρίου // 17:30-20:30
 
Dharma Yoga Maha Sadhana & Sacred Sound
 
〰Devotional Journey with Tibetan Sound〰
 
Η Σπουδαία Πρακτική της Dharma Yoga, μια οκληρωμένη πρακτική της Dharma Yoga. Αυτή η πρακτική συμπεριλαμβάνει Chanting, Pranayama, Asana, Yoga Nidra, Tibetan singing bowls Sound Bath και Guided Meditation. Μέσα από τις πρακτικές, θα καθοδηγηθούμε στην ανύψωση της επίγνωσης του σώματος και του νου, στο να μάθουμε να καλλιεργούμε την αληθινή αγάπη προς τον εαυτό μας, στο να αναπτύξουμε την ικανότητα να βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα στους άλλους, βιώνοντας την εσωτερική γαλήνη που κατοικεί στην καρδιά μας. Θα μάθουμε να αποδεχόμαστε τον αληθινό εαυτό μας, με σκοπό να βρούμε περισσότερη σοφία να διαχειριστούμε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις αισθήσεις μας. Θα πάει την πρακτική σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Ένα αφυπνιστικό ταξίδι μέσα από το σώμα, προς το νου με προορισμό μια πιο γαλήνια και πιο σταθερή κατάσταση για να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα μας πέρα από τις στάσεις της γιόγκα. Το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί με Γιόγκα Νίντρα, Sound Bath και Διαλογισμό. Θα φύγετε γαλήνιοι, αναζωογονημένοι και τελείως επαναφορτισμένοι.
 
Κατάλληλη για όποιον νοιώθει πάντα ανισορροπία στην ζωή του, δυσκολία να ξεκουραστεί τη νύχτα, μεγάλη πίεση στις στάσεις, στρες στον επαγγελματικό χώρο ή στις σχέσεις, και σε όσους θέλουν να βελτιώσουν τις στάσεις στην πρακτική τους ή ψάχνουν να φέρουν στην πρακτική τους μια πνευματική όψη, βρίσκοντας τον σκοπό της ζωής τους, με πρόθεση να εξερευνήσουν και να ανοίξουν την καρδιά τους, με λαχτάρα να έχουν περισσότερο θάρρος και να γίνουν πιο δεκτικοί στην πραγματική ζωή.
 
Λίγα λόγια για τη Daphne:
Daphne είναι πιστοποιημένη δασκάλα Dharma Yoga που έχει ολοκληρώσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Life of a Yogi των 500, 800 & 100 ωρών με τον Sri Dharma Mittra στη Νέα Υόρκη. Η βάση της είναι στο Hong Kong και διδάσκει από το 2012. Από τότε παρέχει σεμινάρια και μοιράζεται την πρακτική σε διαφορετικά μέρη κάθε χρόνο. Η Daphne έχει ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Hot Yoga των 200 ωρών με τον Copper Crow και τα εκπαιδευτικά προγράμματα Hatha Raja Yoga and Hatha Yoga Self Realization των 200 ωρών με τον Andrei Ram στη Βαρκελώνη. Επίσης το Mindful Birth Pre & Postnatal με τον Dr Jean Byrne. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Dharma Yoga Wheel και Sound Therapist. Με περισσότερο από δεκαετία άσκησης, διδασκαλίας, εκπαίδευσης, προσφοράς, η Daphne έχει καλλιεργήσει βαθιά κατανόηση των διαφορετικών αναγκών του κάθε ατόμου. Ως αφοσιωμένη μαθήτρια του Sri Dharma Mittra, πιστεύει πως ο καθένας μπορεί ωφεληθεί από την πρακτική της γιόγκα: σωματικά, νοητικά και πνευματικά στο δικό του μονοπάτι. Η διδασκαλία της επικεντρώνεται στην συμπόνοια προς όλα τα ζωντανά πλάσματα, αφοσίωση και συνειδητότητα του νου, επίγνωση του σώματος και ανάπτυξη ανάγκης για απελευθέρωση. Η τάξη της είναι γεμάτη θετική και γαλήνια ενέργεια, δημιουργικότητα και απόλαυση. Είναι έτοιμη να μοιραστεί την αγάπη της για τη γιόγκα με την αυθεντική σοφία προς όλους τους ασκούμενους.
share

πρόγραμμα

Σαβ 08/02/2020 — 17:30 - 20:30
Κυρ 09/02/2020 — 17:30 - 20:30

κόστος

μια μέρα->35 Ε (προ ΦΠΑ)
δυο μέρες ->60 Ε (προ ΦΠΑ)

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.