πληροφορίες

Ashtanga Vinyasa Yoga
Αλεξία Κολέτσου

Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε στο χώρο μας την Αλεξία Κολέτσου για έναν κύκλο μαθημάτων Ashtanga Vinyasa Yoga.
 
Η Ashtanga Vinyasa Yoga είναι μια παραδοσιακή πρακτική Yoga που συνδυάζει τρία σημεία συγκέντρωσης, γνωστά και ως η μέθοδος Tristana. Στην Ashtanga yoga η αναπνοή (Ujjayi breath), το σταθερό βλέμμα (drishti) και οι στάσεις (asana) συνδυάζονται κατά τη διάρκεια της πρακτικής. Αυτή η μέθοδος Tristana ξεχωρίζει την Ashtanga από τις άλλες πρακτικές γιόγκα.
Κάτι άλλο που την ξεχωρίζει είναι και η Mysore πρακτική της Ashtanga, όπως παραδοσιακά διδάσκεται. Η Ashtanga περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη σειρά θέσεων και έτσι σε ένα Mysore μάθημα ο δάσκαλος δεν καθοδηγεί το μάθημα. Ο κάθε μαθητής ακολουθεί την σειρά θέσεων της Ashtanga με τον δικό του ρυθμό, με βάση τον ρυθμό της δικιάς του αναπνοής. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε Ashtanga αφού στρέφει την προσοχή “προς τα μέσα”.
Σε αυτό το μάθημα θα δώσουμε έμφαση στη δυναμική αναπνοή Ujjayi και στη σωστή ευθυγράμμιση του σώματος κατά τη διάρκεια των asana.
 
Αναλυτικότερα, θα καλύψουμε:
•Τις βασικές αρχές της Ashtanga
•Την πρακτική Mysore
•Την μέθοδο Tristana
•Δομή της πρώτης σειράς της Ashtanga
 
Το μάθημα αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους έχουν μικρή ή καθόλου προηγούμενη εμπειρία στην πρακτική της Ashtanga, ή σε αυτούς που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα.
share

πρόγραμμα

Σαβ 12/01/2019 — 12:00 - 14:00

κόστος

20€ (προ ΦΠΑ)

πολιτική ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.