λεπτομέρειες

Transformational Life TRAINING || The New You

Τα 3 Κλειδιά της Επιτυχίας | Ισορροπία, Ευεξία, Αφθονία

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναγνωρίζεται από το Διεθνή Οργανισμό της Yoga Alliance USA στην κατηγορία Continuing Education (YACEP 100 ώρες).

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλώ σε αυτήν την εκπαίδευση ΖΩΗΣ!

Μία εκπαίδευση μεταμορφωτική σε όλα τα επίπεδα που ξεδιπλώνει τα ταλέντα μας και μας εκπαιδεύει στο να τελειοποιήσουμε το αστείρευτο δυναμικό μας.

Μέσα σε αυτές τις γεμάτες εφτά μέρες στη Φύση, θα έρθουμε σε απόλυτη συναισθηματική εναρμόνιση με τη δικιά μας εσωτερική φύση σε όλες της τις μορφές. Θα εκπαιδεύσουμε το νου μας να αλλάζει νοοτροπίες και να απελευθερώνεται από πεποιθήσεις και καταστάσεις που δεν τον εξυπηρετούν πια. Θα μάθουμε να μιλάμε μία καινούργια γλώσσα, τη γλώσσα της εσωτερικής μας υπερδύναμης: το υποσυνείδητο μας!

Μέσα από τεχνικές, πρακτικές και εργαστήρια θα μάθουμε όλα τα βήματα δράσης για να φέρουμε στη ζωή μας ακόμα περισσότερη ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής μας (προσωπικές σχέσεις, οικογένεια, επαγγελματικές σχέσεις). Θα εδραιώσουμε μία σταθερή σχέση με την ευεξία, την ευημερία και την υγεία σε σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο. Θα μάθουμε να είμαστε οι δημιουργοί των ονείρων μας και οι στόχοι μας να είναι κομμάτι της πραγματικότητας μας. Αφήνοντας πίσω, “σπάζοντας” παλιά, επαναλαμβανόμενα μοτίβα, θα καλλιεργήσουμε μέσα μας τον Καινούργιο μας Εαυτό, που θα ζει απολαμβάνοντας τη νέα μας πραγματικότητα.

Θα αλλάξουμε το Mindset, τη Νοοτροπία μας, μεταμορφώνοντας το σε Νοοτροπία Αφθονίας προς όλες τις πτυχές του εαυτού μας. Έλκοντας τελικά, δημιουργώντας, τη ζωή μας, βήμα βήμα, όπως εμείς την ονειρευόμαστε σε όλους τους τομείς! Δημιουργώντας ευκαιρίες μέσα στις “δυσκολίες”, τολμώντας να ζήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε, με τον τρόπο που την ονειρευόμαστε: την ιδανική σχέση, μία επαγγελματική δραστηριότητα που να μας γεμίζει, μία όμορφη επικοινωνία με την οικογένεια μας, ευημερία για να κάνουμε αυτά που αγαπάμε πολύ, υγεία σε όλα τα επίπεδα!

Σας περιμένω σε αυτήν την εκπαίδευση ΖΩΗΣ στο ονειρεμένο Πήλιο, στις υπέροχες βίλλες του Στάθη και της Μαρίνας, στην εκπληκτική αίθουσα μας μέσα στο βουνό με θέα τη θάλασσα, στα γαλάζια νερά, στη μαγική φύση. Σας περιμένω για εκδρομές και εξορμήσεις στα όμορφα μέρη του μαγικού αυτού βουνού, καθώς ανακαλύπτουμε και ξεδιπλώνουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά.

Σε μία εκπαίδευση αφιερωμένη στα 3 χρυσά κλειδιά της Επιτυχίας: την Ισορροπία, την Ευεξία και την Αφθονία.


Οι πρακτικές μας συμπεριλαμβάνουν τεχνικές και εργαστήρια από:

 • Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP)
 • Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη
 • Συναισθηματική Νοημοσύνη
 • Γιόγκα
 • Embodiment Practices
 • Mindful Movement & Mindfulness
 • Mindful Eating
 • Breathwork
 • Art Therapy
 • Body Mind Therapy
 • Dance Therapy

Αδράξτε την ευκαιρία! Επενδύστε στο δυναμικό σας, στα χαρίσματα σας.
Στην πιο σταθερή σας σχέση.
Στον εαυτό σας!

 

Έλενα Μουρατίδου
www.elenamouratidou.com
2315 313844 + 6957831647
[email protected]
[email protected]

Πρακτικές Πληροφορίες

Ημερομηνίες:

6-12 Σεπτεμβρίου 2021

Διαμονή:

Η διαμονή μας θα γίνει σε αυτό το υπέροχο μέρος:

https://www.pelionhomes.com

Διατροφή:

Το φαγητό μας θα είναι από αγνά υλικά, από το μποστάνι του ξενώνα. Η διατροφή μας θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στα πλαίσια της εκπαίδευσης και αποτελεί κομμάτι της διαδικασίας της εσωτερικής μεταμόρφωσης.

Κόστος

980 ευρώ/άτομο

Το κόστος περιλαμβάνει τη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στις υπέροχες βίλες του ξενώνα (η κάθε βίλα περιλαμβάνει πάνω από ένα δίκλινο δωμάτιο), το φαγητό και όλα τα μαθήματα και εργαστήρια.

Εάν θέλετε η διαμονή σας να γίνει σε μονόκλινο δωμάτιο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού.

Επειδή πραγματικά πιστεύω πως αυτή η εκπαίδευση θα μεταμορφώσει τη ζωή σας και θα φέρει σε εσάς θαυμαστά μακροχρόνια αποτελέσματα, σας προσφέρω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα παρακάτω:

BONUS! Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται ΟΛΑ τα γεύματα (Brunch + Βραδινό Γεύμα)

BONUS! Στην τιμή ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το 3day Holistic Lifestyle Retreat

BONUS! 1 συνεδρία Coaching (45′) μαζί μου δώρο από εμένα στη διάρκεια του Training

BONUS10 μαθήματα Γιόγκα και Διαλογισμού στο Online Πρόγραμμα του Anahata Yoga Studio

BONUS! Δωράκια Έκπληξη κατά τη διάρκεια του Retreat!

Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στα βραδινά γεύματα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού.

Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Είσαι έτοιμος για την πιο σημαντική και κερδοφόρα επένδυση της ζωής σου;

 

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης προσφέρονται:

Ενεργειακός Καθαρισμός – 30 ευρώ/άτομο (45’, κατόπιν ραντεβού)

Ατομική Συνεδρία: Wellness & NLP Coaching  – 50 ευρώ/άτομο (60’, κατόπιν ραντεβού)

Πακέτο 2 συνεδριών: 80 ευρώ/άτομο (60’, κατόπιν ραντεβού)

Σε όλες τις παραπάνω τιμές, δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Σημειώσεις/Παρατηρήσεις

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος, οπότε καλό θα ήταν να δεσμεύσετε τη θέση σας άμεσα.

Για να δεσμεύσετε τη θέση σας, απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού των χρημάτων και η αποστολή του αποδεικτικού στο [email protected] ή στο [email protected]