λεπτομέρειες

Aerial Yoga Teachers Training // Απρίλιος 2020

H Aerial Yoga είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης που συνδυάζει την επιστήμη της γιόγκα, τη δυναμική του fitness και την τέχνη του χορού. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα και των τριών, το μάθημα γίνεται ένα παιχνίδι που προσφέρει ευεξία και καλή διάθεση σε κάθε ασκούμενο. Mας βοηθάει να ανακαλύψουμε νέες πτυχές της προσωπικότητας μας και να ξεπεράσουμε τους φόβους μας χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το στήριγμα μιάς αιώρας που γυρίζει τον κόσμο μας ανάποδα! Mε τη βοήθεια ενός ειδικού μαλακού υφάσματος (αιώρα), που χρησιμοποιούμε, επωφελούμαστε από το στοιχείο της αιώρησης και έτσι αντιστεκόμαστε στη δύναμη της βαρύτητας!

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Aerial Yoga είναι πιστοποιημένο από τη Yoga Alliance USA στην κατηγορία «Continuing Education».

Οργάνωση και διεύθυνση προγράμματος:
Έλενα Μουρατίδου (Dharma Yoga Certified Teacher, Yoga Alliance Ε-RYT® 500 )
 
Διδάσκει:
Ηλινά Ξένια (Yoga Alliance E-RYT® 200, YACEP®) , Έλενα Μουρατίδου (Yoga Alliance E-RYT® 500, Dharma Yoga Certified Teacher

 

Προαπαιτούμενα:
  • Καλή φυσική κατάσταση
  • Συμπληρωμένη αίτηση εγγραφής
  • Προσωπική επαφή με τη διευθύντρια του προγράμματος
  • Βεβαίωση από παθολόγο ιατρό πως επιτρέπεται στον ασκούμενο η άσκηση της γιόγκα και της ελεύθερης γυμναστικής το τρέχον έτος 2020

 

Σε ποιους απευθύνεται:
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε πιστοποιημένους δασκάλους γιόγκα, πιλάτες καθώς και γυμναστές και δασκάλους χορού.

1. Aerial Yoga, Acrobatics and Fitness

Grounding and setting the foundations for a safe aerial practice
Το πρώτο κομμάτι του εκπαιδευτικού είναι μία εισαγωγή στην τεχνική της Aerial Yoga και Aerial Fitness. Περιλαμβάνει ένα συνδυασμό ασκήσεων που γίνονται στο πάτωμα και στην αιώρα, στάσεις της γιόγκα καθώς και μία σειρά ασκήσεων που ενδυναμώνουν ολόκληρο το σώμα.

Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει:
Warm ups
Grounded poses
Aerial sun salutations
Flexibility exercises
Aerial fitness, strength, cardio
Basic Backbends
Basic Acrobatics
Basic inversions
Restorative exercises
Θεωρία Aerial Yoga + Fitness
Αρχές Ευθυγράμμισης για την Aerial Flow Technique
Μεθοδολογία – Ανάλυση στάσεων
Διδασκαλία σε ομάδες

2. Aerial Yoga, Acrobatics and Dance

Play, Dance, Fly
Το δεύτερο κομμάτι του εκπαιδευτικού είναι μία ολοκληρωμένη πρακτική της τεχνικής της Aerial Flow Technique. Αντλώντας έμπνευση από την εναέρια γιόγκα, εισάγουμε στην πρακτική μας μια ευρεία γκάμα ακροβατικών στάσεων καθώς και μία σειρά από εναέριες χορογραφίες. Χρησιμοποιούμε τις βάσεις που θέσαμε το πρώτο τριήμερο του εκπαιδευτικού και απογειωνόμαστε.

Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει:
Inversions
Free swinging exercises
Aerial Acrobatics
Flips and Tricks
Aerial flexibility exercises
Fitness and Cardio
Aerial Handstands
Flying Poses
Aerial Backbends
Aerial Choreography
Θεωρία Aerial Yoga + Dance
Αρχές Ευθυγράμμισης και ασκήσεις αναπνοής
Μεθοδολογία – Ανάλυση στάσεων
Διδασκαλία σε ομάδες
Διδασκαλία εναέριας χορογραφίας

Ημερομηνίες

11-12 & 25-26 Απριλίου  // 9:00-18:00

Πιστοποίηση

Οι μαθητές που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία ολόκληρο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (παρουσία μαθητη στο πρόγραμμα, γραπτή εξέταση, παράδοση μαθήματος) θα πιστοποιηθούν ως δάσκαλοι Aerial Flow Technique (Yoga // Fitness // Dance)  από το Anahata Yoga Academy και μπορούν να διδάξουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Anahata Yoga Academy στηρίζει και βοηθάει όλους τους απόφοιτους του προγράμματος μέσα προβολή και διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram κ.α.)

Επένδυση

Η επένδυση περιλαμβάνει όλες τις ημέρες της εκπαίδευσης, το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο της Aerial Flow Technique και δε συμπεριλαμβάνει τυχόν έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Πολιτική Ακύρωσης

1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.