δάσκαλος

Ξένια Ηλινά

xenia ilina
Ξένια Ηλινά symbol

εξειδίκευση

  • Hatha-Raja Yoga Teacher
  • Mindfulness Meditation
  • Yoga Alliance Registered Teacher E-RYT® 200, YACEP®

μαθήματα

Yoga and Mindfulness - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Δευ 17:00 — 18:00

... δείτε το πρόγραμμα

βιογραφικό

Δασκάλα Hatha-Raja Yoga, Aerial Yoga, Mindfulness Techniques & Meditation

Η πρακτική της ξεκίνησε στο Anahata Yoga Studio δίπλα στην Έλενα Μουρατίδου. Μαγεμένη από τη φιλοσοφία της γιόγκα αποφασίζει να εμβαθύνει και ολοκληρώνει με επιτυχία το Yoga 200hr Teachers Training course στο Anahata Yoga Academy.

Με στόχο την εξέλιξη αλλά και την αναζήτηση νέων εμπειριών ολοκληρώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Aerial Flow Yoga Technique, πάντα στο χώρο στον οποίο ξεκίνησε η πορεία της. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια  με πολλους αξιόλογους δασκάλους, οι οποίοι με τον δικό τους τρόπο συνέφεραν στην εξέλιξη της διδασκαλίας της αλλά και της προσωπικότητάς της.

Μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες ήταν και η συμμετοχή στο σεμινάριο Dharma Yoga με τον  Sri Dharma Mittra στο Λονδίνο.

Παραμένοντας μαθήτρια και μένοντας δίπλα στη δασκάλα της συνεχίζει να εξελίσσει την προσωπική της πρακτική. Αυτό αποτέλεσε τον κύριο λόγο για το Hatha ­ Raja Yoga Training course στη Βαρκελώνη,  με τον μοναδικό Sri Andrei Ram, το οποίο άνοιξε και ξεκλείδωσε μέσα της καινούργιους ορίζοντες.

Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Delivering Mindfulness Meditation to others” (Mindfulness Meditation Facilitation Program) με τον  Michael Stone, βρίσκει τoν εαυτό της ακόμα περισσότερο ως ασκούμενη και ως δασκάλα.

Οι δυο κατευθύνσεις που μιλάνε στην καρδιά της, συνεχίζουν να την οδηγούν, να διασταυρώνονται και να θρέφουν την πρακτική της συνεχώς.

Έχει εντριφήσει στη μελέτη των πρακτικών mindfulness συνεχίζοντας την εκπαίδευση της με τρία εξειδικευμένα προγράμματα: “Pranayama: Yoga Breathing in Depth”, ” The Psychology of Yoga and Mindfulness”, “The New Wave of Yoga”.

Διδάσκει καθημερινές τάξεις, συμμετέχει στα εκπαιδευτικά προγράμματα ως εκπαιδευτής και εξελίσσεται συνεχώς.

Επιθυμία της είναι να συνεχίζει να μοιράζεται την πρακτική της, και μέσα από τη δική της προσωπική μεταμόρφωση να αναδείξει την μαγεία της γιόγκα και να αλλάξει τον κόσμο.