δάσκαλος

Στέλλα Σαραμούρτση

Στέλλα Σαραμούρτση symbol

μαθήματα

Πραναγιάμα & Τεχνικές Χαλάρωσης - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Παρ 21:00 — 21:30

Yoga Fundamentals - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Παρ 20:00 — 21:00

Πραναγιάμα & Τεχνικές Χαλάρωσης

όλα τα επίπεδα

Παρ 21:00 — 21:30

Yoga Fundamentals

όλα τα επίπεδα

Παρ 20:00 — 21:00

... δείτε το πρόγραμμα

βιογραφικό

Η Στέλλα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασε Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Η μαθητεία της στη γιόγκα ξεκίνησε το 2006 χάρη στους γονείς της, και έκτοτε περνώντας από ποικίλες προσεγγίσεις έφτασε να την ασκεί κοντά στην αγαπημένη της δασκάλα Έλενα Μουρατίδου το 2015. Κοντά της και στη φιλόξενη sangha του Anahata Yoga Studio ολοκλήρωσε τις πρώτες 200 ώρες εκπαίδευσης στο 200hr Yoga Teacher Training Course, συνέχισε με τις 200 ώρες ως μέντορας, και θέλοντας να εμβαθύνει, προχώρησε και ολοκλήρωσε τις 500 ώρες στο Advanced 500hr Yoga Teacher Training Course. Επίσης, έχει ολοκληρώσει το Prenatal & Postnatal Yoga Teacher Training με την Άρτεμη Ανδρικάκη, καθώς και το Holistic Breakthrough Method με την Έλενα Μουρατίδου.

Έχει ταξιδέψει στην Ινδία καθώς και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού και έχει ασκηθεί και εμπνευστεί κοντά σε διεθνείς δασκάλους, όπως ο Sri Dharma Mittra, η Sally Kempton, o Arun Deva, ο Saul David Raye, o Γιάννης Ανδρίτσος, η Emi Takashi Tull, η Daphne Dust, κ.α.

Παράλληλα, η αγάπη της για την ψυχολογία την οδήγησε στο να ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στη συμβουλευτική ψυχολογία στο CITY College, και στο παρόν να εκπαιδεύεται στην προσέγγιση της ψυχοθεραπείας Gestalt.

Η Στέλλα εξακολουθεί να παραμένει μαθήτρια και να εκπαιδεύεται τόσο στη γιόγκα όσο και στην ψυχοθεραπεία. Τα μαθήματά της εμπνέονται από τα δύο αυτά συστήματα καθώς και από τη φύση, τα βιβλία, και τους δασκάλους της του Anahata Yoga Studio, που ζουν αυτό που διδάσκουν. Είναι βαθιά της πίστη ότι η επαφή με το σώμα, την αναπνοή και το συναίσθημα γίνονται γέφυρα προς το βίωμα, την ολιστική θεραπεία και την ουσιαστική σύνδεση με τον εαυτό και τους άλλους.