δάσκαλος

Νάνσυ Χιτζανίδου

Νάνσυ Χιτζανίδου symbol

εξειδίκευση

  • Yoga & Meditation Teacher
  • Yoga Philosophy & History
  • Yoga Alliance Registered Teacher E-RYT® 500, YACEP®

μαθήματα

Body Mind Flow

όλα τα επίπεδα

Πεμ 20:00 — 21:00

Body Mind Flow - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Πεμ 20:00 — 21:00

Πραναγιάμα & Διαλογισμός

όλα τα επίπεδα

Πεμ 21:00 — 21:30

Πραναγιάμα & Διαλογισμός - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Πεμ 21:00 — 21:30

... δείτε το πρόγραμμα

βιογραφικό

Δασκάλα Γιόγκα και Διαλογισμού

Yoga Alliance E-RYT® 500, YACEP®

Η αγάπη της Νάνσυ για τη Γιόγκα ως άσκηση, φιλοσοφία, και τρόπο ζωής, την οδήγησε να θελήσει να μοιραστεί τη χαρά της πρακτικής της με άλλους. Ετσι, έχοντας μαθητεύσει στη σχολή Yoga Arts από το 2001, ολοκλήρωσε αρχικά, το 2008, το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Γιόγκα 200 ωρών (Yoga Alliance 200-hour RYT) στο NYSY Studios με την Βιβή Λέτσου, και στη συνέχεια, τον Αύγουστο του 2011, το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Γιόγκα 500 ωρών (Yoga Alliance 500-hour RYT) του NYSY Studios, με τομέα εστίασης Διαλογισμό και Ταντρικές Σπουδές. Τον Ιούνιο του 2015, ολοκλήρωσε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Διδασκαλίας Διαλογισμού “The Art + Practice of Τeaching Meditation”, στο Λονδίνο, με την Sally Kempton, ενώ τον Δεκέμβριο του 2016, πιστοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Traditional Yoga Studies του Καναδά των Georg και Brenda Feuerstein, για την ολοκλήρωση του τριετούς Προγράμματος εξ’ αποστάσεως σπουδών Φιλοσοφίας και Ιστορίας της Γιόγκα (800 ωρών).

Πηγή έμπνευσης για την πρακτική της είναι οι Δάσκαλοί της, και τα σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα που παρακολουθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με διακεκριμένους Δασκάλους, τα οποία αφορούν διάφορα είδη σωματικής άσκησης (Asana), Pranayama και Διαλογισμού (Dhyana).

Από το 2008 έως σήμερα, διδάσκει τάξεις, εισηγείται σεμινάρια και συμμετέχει σε Προγράμματα Εκπαίδευσης Δασκάλων, όπου η σωματική άσκηση,ο διαλογισμός και η φιλοσοφία της Γιόγκα, εμπνέουν και καθοδηγούν το ένα το άλλο.