δάσκαλος

Μάγδα Χατζηνάκη

Μάγδα Χατζηνάκη symbol

μαθήματα

Rise & Shine Yoga - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Τρι 10:00 — 11:00

Πεμ 10:00 — 11:00

Hatha Yoga Beginners - ONLINE

αρχάριοι,όλα τα επίπεδα

Δευ 18:30 — 19:30

... δείτε το πρόγραμμα

βιογραφικό

Δασκάλα Γιόγκα

Η Μάγδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Master in Business Administration του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Βρότσλαβ, με πολυετή εμπειρία στο Marketing.

Με τη yoga ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή κάπως τυχαία το 2013, και από το πρώτο κιόλας μάθημα ένας έρωτας γεννήθηκε!

Το 2019 αποφάσισε να εμβαθύνει στην πρακτική της yoga και να εκπαιδευτεί ως δασκάλα, ολοκληρώνοντας το 200hr Yoga Teacher Training Course του Anahata Yoga Studio. Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα άκρως μεταμορφωτικό, δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους, που ο καθένας με τον τρόπο του συνέβαλε στη διαμόρφωση της διαδρομής της αυτής.

Οδηγός της και αστείρευτη πηγή της έμπνευσής της αποτελεί η δασκάλα της, Έλενα Μουρατίδου. Κοντά της ανακαλύπτει διαρκώς νέους δρόμους και νέους τρόπους να παραμένει συνδεδεμένη με αυτό το ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης.

Παραμένει πάντα μαθήτρια και στόχος της είναι μέσα από την πρακτική της να μοιράζεται την εμπειρία της και την αγάπη της για τη ζωή και τις μικρές χαρές της.