δάσκαλος

Έλενα Μουρατίδου

elena mouratidou
Έλενα Μουρατίδου symbol

εξειδίκευση

  • Dharma Yoga Certified Teacher
  • Anahata Yoga Academy Director
  • Yoga Alliance Registered Teacher Ε-RYT® 500
  • Yoga Trainer

μαθήματα

Dharma Yoga - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Τετ 20:00 — 21:00

Dharma Yoga

όλα τα επίπεδα

Τετ 20:00 — 21:00

... δείτε το πρόγραμμα

βιογραφικό

Life | Business | NLP Coach

Yoga and Mindfulness Trainer | Corporate Wellness Mentor 

Founder & Chief Trainer of Anahata Yoga Studio

 

Είμαι η Έλενα Μουρατίδου, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Δασκάλα Γιόγκα και Διαλογισμού.

Το όραμα και ο σκοπός μου είναι να υποστηρίζω με κάθε τρόπο τους ανθρώπους να αναπτύξουν στο μέγιστο τις απεριόριστες δυνατότητες τους, να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της ζωής τους, να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους, να πετύχουν τους στόχους τους ζώντας μία ακόμα πιο ενσυνείδητη και ισορροπημένη ζωή.

Η σχέση μου με την προσωπική ανάπτυξη και ευεξία ξεκίνησε μέσα από τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, στη Γαλλία. Ταξιδεύοντας στην Ινδία, στην Ιαπωνία και στην Ινδονησία, εκπαιδεύτηκα στην Επιστήμη της Γιόγκα και του Διαλογισμού και ζώντας στην Νέα Υόρκη, συνέχισα την εκπαίδευση μου δίπλα στους μεγαλύτερους δασκάλους γιόγκα παγκοσμίως. Η μεγάλη μου αγάπη για κάθε μορφή φυσικής θεραπείας και κίνησης, με οδήγησε σε πολύ βαθιές και ουσιαστικές εκπαιδεύσεις, πάνω στο Θεραπευτικό Πρωτόκολλο των Λαών του Αμαζονίου, στη Θεραπεία του Τραύματος και στη Χοροθεραπεία μέσω της Πρωτόγονης Έκφρασης.

Το ταξίδι μου και η εκπαίδευση μου συνεχίστηκε μέσα από τη μελέτη του Εγκεφάλου και Υποσυνειδήτου μέσω του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), του Life Coaching, του Mindfulness, της Θεραπείας μέσω Τέχνης και Έκφρασης και της Συναισθηματική Νοημοσύνη (ΕQ).

Η συνδυαστική, πολυδιάστατη προσέγγιση μου, σε συνδυασμό με όλα αυτά που βοηθούν εμένα να ζω τη ζωή που επιλέγω, έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να φέρουν στη ζωή τους τα αποτελέσματα που επιθυμούν, να πετύχουν τους στόχους τους και να ζουν με έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, γεμάτο ευεξία και ευημερία.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρω ατομικές συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης, ευεξίας και ευημερίας, εξειδικευμένα ομαδικά και εταιρικά προγράμματα Νοοτροπίας Ανάπτυξης, Στοχοθεσίας και Επικοινωνίας καθώς και σεμινάρια NLP. Παράλληλα, διδάσκω τάξεις και εκπαιδευτικά προγράμματα Γιόγκα 200 και 500 ωρών της YogaAlliance USA®, με στόχο την αυτογνωσία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής.

Μέσα από την επιθυμία μου για προσφορά, αρθρογραφώ σε γνωστά ελληνικά έντυπα και στο blog μου, μοιράζομαι πρακτικές και βίντεο μέσα από το κανάλι μου στο YouTube και οργανώνω Retreats στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μου είναι να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να βρίσκομαι κοντά στη Φύση και να ταξιδεύω, γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς και κουλτούρες.

Με ευγνωμοσύνη για όλες τις πτυχές της ύπαρξης μας, μοιράζομαι τρόπους για να ζούμε μία συναρπαστική ζωή, όπως ακριβώς την ονειρευόμαστε.

Απλά, αληθινά και από καρδιάς.

Έλενα Μουρατίδου