δάσκαλος

Ευτέρπη Φύσσα

Ευτέρπη Φύσσα symbol

μαθήματα

Pilates

όλα τα επίπεδα

Πεμ 18:30 — 19:30

Pilates - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Πεμ 18:30 — 19:30

... δείτε το πρόγραμμα

βιογραφικό

Δασκάλα Yoga, Δασκάλα Pilates

Κατάγεται από ένα μικρό χωριό τα Σύβοτα, στο νομό Θεσπρωτίας. Είναι απόφοιτη Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου με μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα. Από μικρή ηλικία ασχολείται με το χορό και την γυμναστική. Η ανάγκη της για κάτι πιο βαθύ πέρα από το σώμα, την φέρνει πρώτη φορά το 2016 σε επαφή με την γιόγκα και το Anahata Yoga Studio. Το ταξίδι αυτό ξεκινάει δίπλα στην αγαπημένη της δασκάλα και μέντορα, Έλενα Μουρατίδου. Ένα χρόνο μετά ολοκληρώνει με επιτυχία το 200hr Yoga Teacher Training course και στη συνέχεια αποφασίζει να εμβαθύνει την εκπαίδευση της με το Advanced Yoga 500hr Teacher Training του Anahata Yoga Academy. Έχει εκπαιδευτεί στην Prenatal & Postnatal Yoga δίπλα στην Άρτεμις Ανδρικάκη και έχει λάβει μέρος ως βοηθός δασκάλου στο Yoga Therapeutics Immersion.

Αυτό τον καιρό συμμετέχει ως μέντορας στην βασική εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα των 200hr (Anahata Mentorship Training) με στόχο την εξέλιξη και ανάπτυξη της δικής της προσωπικής διδασκαλίας. Ακόμη, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με διακεκριμένους δασκάλους στο χώρο, όπως Yiannis Andritsos, Maite Garbizu, Jerome Burdi κ.α.

Ωστόσο, η αγάπη της για την γυμναστική παραμένει! Αγαπημένος τρόπος εκγύμνασης της η μέθοδος pilates, όπου και κατέχει δίπλωμα Pilates mat, props και equipment (Studio One). Το 2019 αποφασίζει να κάνει το hobby της επάγγελμα και από τότε δουλεύει ως Pilates Instructor σε Studio Pilates στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Έχει εκπαιδευτεί στη μέθοδο Prenatal και Postnatal Pilates Mat and Reformer δίπλα στην Χριστίνα Πανταζοπούλου. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια με την Madeline Black, Benjamin Degenhardt, Keren Pantzia, Nikki Chrysostomou, Enzo Ventimglia κ.α.

Οι πρακτικές της εμπνέονται των 2 συστημάτων, συνδυάζοντας την δύναμη με την ευλυγισία, την κίνηση με την ακινησία και την σωματική με την πνευματική ισορροπία. Μέσα από την πρακτική της μας μαθαίνει να ακούμε και να αγαπάμε το σώμα μας, καθώς πολλές φορές γίνεται ο αποδέκτης της ψυχολογία μας!