δάσκαλος

Ανθή Μάλτα

Ανθή Μάλτα symbol

μαθήματα

Hatha Yoga For All - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Πεμ 18:30 — 19:30

Hatha Yoga Beginners - ONLINE

αρχάριοι,όλα τα επίπεδα

Δευ 18:30 — 19:30

Hatha Yoga Beginners

αρχάριοι,όλα τα επίπεδα

Δευ 18:30 — 19:30

... δείτε το πρόγραμμα

βιογραφικό

H Ανθή μεγάλωσε στην Καστοριά και στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ζήσει και στην Ισπανία και την Ολλανδία. Απο μικρή έβρισκε έκφραση στην κίνηση του σώματος μέσω του αθλητισμού και του χορού. Η συνεχής αλλαγή περιβάλλοντος της έδωσε ένα στοιχείο ελευθερίας και προσαρμοστηκότητας, ενώ η πηγαία επιθυμία για αυτογνωσία την οδηγεί σε συνεχή εξέλιξη.

Έχει ολοκληρώσει σπουδές στα χρηματοοικονομικά και στο IT Μanagement. Έτσι βρέθηκε να ζει στο Άμστερνταμ και να εργάζεται ως IT Consultant για μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβουλευτικής χρηματοοικονομικών στον κόσμο. Έπειτα από 3 χρόνια, αφού κατάλαβε ότι η ζωή της είχε πάρει μια αυτόματη τροχιά, άφησε τη ζωή στην Ολλανδία και με ένα εισιτήριο βρέθηκε να εξερευνά την Κολομβία. Αυτό το ταξίδι ζωής ήταν καίριο στην πορεία της για μάθηση, εξερεύνηση και σύνδεση με την ίδια.

Ο δρόμος της αυτογνωσίας και της εξέλιξης είναι αυτός που ακολουθεί από έφηβη. Έτσι όταν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη εν μέσω πανδημίας, η ανάγκη για βαθύτερη ενδοσκόπηση την οδήγησε στην Anahata Yoga Academy και στην αποφοίτηση από το Yoga Teacher Training 200 ωρών. Έκτοτε, συνέχισε την εκπαίδευσή της με το Advanced Yoga Teacher Training 500hr, Yoga Mentorship Training 200hr και άλλα προγράμματα προσωπικής εξέλιξης, καθοδηγούμενα από την αγαπημένη της δασκάλα και μέντορα Έλενα Μουρατίδου.
Στην ομάδα του Anahata βρίσκει το χώρο να εκφράζει την αλήθεια της, συνδεδεμένη με ανθρώπους που αναζητούν μια συνειδητή ζωή. Μέσα από τη μάθηση και διδασκαλία της yoga επιθυμεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους να αναγκαλιάσουν κάθε πτυχή του εαυτού τους και να αξιοποιήσουν τις απεριόριστες δυνατότητές τους.