δάσκαλος

Αλεξάνδρα Παλαντζά

alexandra palantza anahata yoga studio
Αλεξάνδρα Παλαντζά symbol

μαθήματα

Dharma Yoga Inspired

όλα τα επίπεδα

Τετ 20:00 — 21:00

Dharma Yoga Inspired – ONLINE

όλα τα επίπεδα

Τετ 20:00 — 21:00

Relaxation Techniques

όλα τα επίπεδα

Τετ 21:00 — 21:30

Relaxation Techniques - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Τετ 21:00 — 21:30

Morning Yoga

όλα τα επίπεδα

Τρι 10:00 — 11:00

Πεμ 10:00 — 11:00

Morning Yoga - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Τρι 10:00 — 11:00

Πεμ 10:00 — 11:00

... δείτε το πρόγραμμα

βιογραφικό

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Αθήνας. Μετά την αποφοίτηση της από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στον τομέα της γλυπτικής, ο δρόμος της την οδηγεί στη Θεσσαλονίκη όπου ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Μουσειολογία του τμήματος Αρχιτεκτονικής του Α.Π.Θ. Τότε έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με το σύστημα της γιόγκα.

Η διάθεση της να εξερευνήσει αυτή την πρακτική της αυτογνωσίας την οδήγησε στο Anahata Yoga Studio και στην αγαπημένη της δασκάλα και μέντορα Έλενα Μουρατίδου. Δίπλα της ολοκλήρωνει μια σειρά εκπαιδεύσεων σε αυτό το πεδίο (200hr Yoga & 500hr Advanced Yoga Teacher Training Courses), και συμμετέχει για τέσσερις χρονιές στις εκπαιδεύσεις του Anahata Yoga Academy ως μέντορας (Anahata Mentorship Training) όπου αναπτύσσει και καλλιεργεί τις διδακτικές της ικανότητες, συνειδητοποιώντας την αγάπη της για την εκπαίδευση. Κατά την πορεία της έρχεται σε επαφή και εκπαιδεύεται από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους τόσο στο πεδίο της γιόγκα, όσο και στο διαλογισμό, και εξειδικεύεται πλέον στις τεχνικές του Sleep-based Meditation, διδάσκοντας σε ομαδικά τμήματα και αναλαμβάνοντας προσωπικές συνεδρίες.

Από το 2020 συμμετέχει πλέον ως διδάσκουσα στα προγράμματα εκπαίδευσης γιόγκα του Anahata Academy και αναλαμβάνει τη θέση της διευθύντριας της Ακαδημίας. Εξακολουθεί να εξελίσσεται κάθε χρόνο παρακολουθώντας προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, εντάσσοντας όλα τα εργαλεία και τις τεχνικές στα μαθήματα και τις προσωπικές της συνεδρίες. Στόχος της είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εκπληρώνουν τα όνειρα τους και να αγκαλιάζουν κάθε πτυχή της ανθρώπινης εμπειρίας!