δάσκαλος

Πέπη Φύσσα

Πέπη Φύσσα symbol

μαθήματα

Yogilates - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Παρ 18:00 — 19:00

... δείτε το πρόγραμμα

βιογραφικό

Δασκάλα Γιόγκα και Πιλάτες

Κατάγεται από ένα μικρό χωριό, τα Σύβοτα, στο νομό Θεσπρωτίας. Είναι απόφοιτη Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου με μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα. Από μικρή ηλικία ασχολείται με το χορό και την γυμναστική. Η ανάγκη της για κάτι πιο βαθύ πέρα από το σώμα, την φέρνει πρώτη φορά το 2016 σε επαφή με την γιόγκα και το Anahata Yoga Studio. Το ταξίδι αυτό ξεκινάει δίπλα στις αγαπημένες δασκάλες της, Έλενα Μουρατίδου και Ξένια Ηλινά. Στη συνέχεια ολοκληρώνει με επιτυχία το Yoga 200hr Teacher Training course και αποφασίζει να εμβαθύνει την εκπαίδευση της με το Advanced Yoga 500hr Teacher Training του Anahata Yoga Academy. Ακόμη, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με διακεκριμένους δασκάλους όπως Yiannis Andritsos, Maite Garbizu, Jerome Burdi κ.α.

Ωστόσο, η αγάπη της για την γυμναστική παραμένει! Αγαπημένος τρόπος εκγύμνασης της η μέθοδος pilates, όπου και κατέχει δίπλωμα Pilates mat, props και equipment (Studio One). Έχει εκπαιδευτεί στη μέθοδο Prenatal και Postnatal Pilates Mat and Reformer δίπλα στην Χριστίνα Πανταζοπούλου. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια με την Madeline Black, Benjamin Degenhardt, Keren Pantzia, Nikki Chrysostomou κ.α.

Οι τάξεις της εμπνέονται τόσο από τη yoga όσο και από τη μέθοδο pilates, συνδυάζοντας την δύναμη με την ευλυγισία, την κίνηση με την ακινησία και την σωματική με την πνευματική ισορροπία. Μέσα από την πρακτική της μας μαθαίνει να ακούμε και να αγαπάμε το σώμα μας, καθώς πολλές φορές γίνεται ο αποδέκτης της ψυχολογία μας!