δάσκαλος

Αλεξάνδρα Παλαντζά

alexandra palantza anahata yoga studio
Αλεξάνδρα Παλαντζά symbol

μαθήματα

Γιόγκα Νίντρα και Τεχνικές Χαλάρωσης - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Τρι 21:00 — 21:30

Hatha Yoga Flow - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Τρι 20:00 — 21:00

Gentle Flow & Yoga Nidra - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Yoga Fundamentals

όλα τα επίπεδα

Παρ 19:30 — 20:30

Γιόγκα Νίντρα και Τεχνικές Χαλάρωσης

όλα τα επίπεδα

Παρ 20:30 — 21:00

Free Style Yoga

όλα τα επίπεδα

Δευ 20:00 — 21:00

Γιόγκα Νίντρα - ONLINE

όλα τα επίπεδα

Παρ 20:30 — 21:00

Γιόγκα για Γονείς

όλα τα επίπεδα

Παρ 17:00 — 18:00

... δείτε το πρόγραμμα

βιογραφικό

Δασκάλα Γιόγκα

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά την αποφοίτηση της από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, ο δρόμος της την οδήγησε στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές και ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη γιόγκα. Η διάθεση της να εξερευνήσει αυτή την πρακτική την οδήγησε στο Anahata Yoga Studio και στην αγαπημένη της δασκάλα Έλενα Μουρατίδου. Δίπλα της ολοκλήρωσε το 200h Teacher Training Course και η ανάγκη της να εμβαθύνει στις πρακτικές και τις διδασκαλίες της γιόγκα, την κάνει να συνεχίζει την εκπαίδευσή της με το Advanced Yoga 500h Teacher Training Course του Anahata Yoga Studio, όπου έρχεται πλέον σε επαφή με μια σειρά καταξιωμένων δασκάλων που όλοι μαζί συμβάλλουν, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, στην καθοδήγηση αυτής της μεταμορφωτικής διαδρομής, αυτού του μοναδικού μονοπατιού.

Στον ίδιο χώρο έχει ολοκληρώσει το Aerial Flow Yoga Teacher Training με την Έλενα Μουρατίδου, όπως και το Aerial Flow Therapeutics Teacher Training Course με την επίσης αγαπημένη της δασκάλα Άρτεμις Ανδρικάκη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με διακεκριμένους δασκάλους όπως, Yiannis Andritsos, Emi Takahashi Tull, Jerome Burdi, Maite Garbizu, κ.α.

Παραμένει πάντα μαθήτρια του Anahata Yoga Studio και των δασκάλων του χώρου, που αποτελούν γι α αυτή μια αστείρευτη πηγή γνώσεων, έμπνευσης αλλά και εμπειριών. Μέσα από την πρακτική της γιόγκα μοιράζεται την αγάπη για τη ζωή και το ενδιαφέρον της για την εξερεύνηση της αληθινής φύσης της ανθρώπινης ύπαρξης.