Έλενα Μουρατίδου

όραμα

H γιόγκα για μένα είναι η ίδια η ζωή.

Μέσα από τη γιόγκα εμπνέομαι, μαθαίνω, μοιράζομαι και συνεχίζω να εξελίσσομαι. Ακούω το σώμα μου, εμπιστεύομαι τη ζωή και νιώθω απέραντα ευγνώμων που μπορώ να προσφέρω σε φίλους και μαθητές οτιδήποτε μου έχει δωθεί σα δώρο. Πιστεύω βαθιά στην επιστήμη της γιόγκα σαν ένα ολιστικό μονοπάτι προς την εσωτερική ευτυχία και εναρμόνιση με τη ροή της ίδιας της ζωής.

Η γιόγκα είναι ο τρόπος να μάθουμε να είμαστε ερωτευμένοι με την ίδια μας τη ζωή, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή και κάθε λεπτό της.

Έλενα Μουρατίδου
Anahata Yoga Studio Founder

ημερολόγιο

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης + Αυτοβελτίωσης

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Εξερευνώντας τη Βαθιά Χαλάρωση και το Διαλογισμό

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Εξελιγμένη Διδασκαλία και Μεθοδολογία

βιογραφικό

Anahata Yoga Studio CEO & Founder

Yoga Trainer | Holistic Wellness Coach
NLP Practitioner Body Therapist 

Η Έλενα Μουρατίδου είναι Σύμβουλος Ολιστικής Διαβίωσης και Ευεξίας (Holistic Wellness Coach) και Δάσκαλα Γιόγκα, πιστοποιημένη από το Dharma Yoga Center (NYC), Jamtse School of Yin Yoga (USA), Bihar Yoga Bharati Institute (India), YogaLondon (UK), Inner Paradise School (Sri Andrei Ram), Transformation Academy (USA), Life Sheres και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Yoga Alliance E-RYT® 500, YACEP®.

Έχει εκπαιδευτεί στo Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) με την Life Sheres Academy, στη Θεραπεία του Τραύματος με τον  Dr. Peter Levine, σε θεραπευτικές τεχνικές διαλογισμού με την Pema Chodron, στην Συμβουλευτική Διαβίωσης (Life Coaching), στη Θεραπεία μέσω Τέχνης (Therapeutic Art Life Coaching), στη θεραπεία μέσω ήχου και δόνησης και στη Μη-Βίαιη Επικοινωνία. Ακολουθώντας την αγάπη της για έναν ολιστικό τρόπο ζωής, έχει παρακολουθήσει το Ayurvedic Healing Course υπό την επίβλεψη του American Institute of Vedic Studies και του Dr.David Frawley. Συνεχίζει να εκπαιδεύεται στη Χοροθεραπεία μέσα από την Πρωτόγονη Έκφραση.

Η Έλενα είναι η ιδρύτρια του Anahata Yoga Studio και δουλεύει πιο ειδικά με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες και ομάδες, εκπαιδεύοντας τους ανθρώπους να αναπτύξουν τις απεριόριστες δυνατότητες τους, να πετύχουν τους στόχους τους και να ζήσουν μία καλύτερη ζωή.

Δασκάλα των δασκάλων με μαθητές σε όλο τον κόσμο, η Έλενα συντονίζει και διδάσκει εκπαιδευτικά προγράμματα Γιόγκα 200 και 500 ωρών της Yoga Alliance USA®, Holistic Lifestyle Retreats + Τrainings και προγράμματα που έχουν ως στόχο την αυτογνωσία, την εσωτερική ενδυνάμωση και μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η προσέγγιση της στοχεύει στην αφύπνιση του εσωτερικού δυναμικού των ανθρώπων με στόχο μία ενσυνείδητη και ισορροπημένη ζωή.

επικοινωνία

Μοιραστείτε μαζί μου όμορφες σκέψεις, απορίες, προτάσεις και ιδέες! 

διεύθυνση

Θεμιστοκλή Σοφούλη 107
55131 Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη , Ελλάδα

τηλέφωνο

+30 2315 313844
+30 6957 831647

email

[email protected]