Έλενα Μουρατίδου

όραμα

H γιόγκα για μένα είναι η ίδια η ζωή.

Μέσα από τη γιόγκα εμπνέομαι, μαθαίνω, μοιράζομαι και συνεχίζω να εξελίσσομαι. Ακούω το σώμα μου, εμπιστεύομαι τη ζωή και νιώθω απέραντα ευγνώμων που μπορώ να προσφέρω σε φίλους και μαθητές οτιδήποτε μου έχει δωθεί σα δώρο. Πιστεύω βαθιά στην επιστήμη της γιόγκα σαν ένα ολιστικό μονοπάτι προς την εσωτερική ευτυχία και εναρμόνιση με τη ροή της ίδιας της ζωής.

Η γιόγκα είναι ο τρόπος να μάθουμε να είμαστε ερωτευμένοι με την ίδια μας τη ζωή, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή και κάθε λεπτό της.

Έλενα Μουρατίδου
Anahata Yoga Studio Founder

ημερολόγιο

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Teaching Yoga Nidra and Meditation

Flame Studio, Serres

Maha Sadhana: The Great Practice

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Maha Sadhana: The Great Practice

Lotus Studio, Κύπρος

Awaken the Spirit Within

Yoga Travellers Home, Δράμα

Journey Back to the Self

Rajastan, India

Incredible India Yoga Retreat

βιογραφικό

Anahata Yoga Studio CEO & Founder
Yoga Teacher | Yoga Trainer | Holistic Healing
Mentor
Workshops + Retreats Facilitator
| Healing Circles Leader 

Η Έλενα Μουρατίδου είναι Δάσκαλα Γιόγκα, πιστοποιημένη από το Dharma Yoga Center (NYC), Jamtse School of Yin Yoga (USA), Bihar Yoga Bharati Institute (India), YogaLondon (UK), Inner Paradise School (Sri Andrei Ram)και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Yoga Alliance E-RYT® 500, YACEP®. Μετά από πολλές εκπαιδεύσεις στη Γιόγκα και στις Εναλλακτικές Ενεργειακές Θεραπείες κοντά στους πιο καταξιωμένους δασκάλους από όλο τον κόσμο, η Έλενα έγινε Yoga Sannyasin (BYB, Ινδία) και άρχισε να ακολουθεί έναν ολιστικό τρόπο ζωής ασκώντας την γιόγκα και διάφορες θεραπευτικές πρακτικές.

Η Έλενα είναι η ιδρύτρια του Anahata Yoga Studio και του Intuitive Healing School, δύο χώρους όπου η Δυτική Γιόγκα συναντά τις πρακτικές της Ανατολικής Πνευματικής Θεραπείας υποστηρίζοντας μια ολιστική προσέγγιση  στη ζωή. Ταυτόχρονα, έχει μυηθεί σε πνευματικές πρακτικές και τελετουργικά των Αυτόχθονων Λαών και του Σαμανισμού, ένα μονοπάτι που συνεχίζει να ακολουθεί με αγάπη και αφοσίωση.  Δουλεύει πιο ειδικά με θεραπευτικούς κύκλους και ομάδες ανθρώπων, εκπαιδεύοντας τους να αναπτύξουν τις απεριόριστες δυνατότητες  τους και να πιστέψουν στην εσωτερική τους δύναμη.

Ακολουθώντας την αγάπη της για έναν ολιστικό τρόπο ζωής, παρακολουθεί το Ayurvedic Healing Course υπό την επίβλεψη του American Institute of Vedic Studies και του Dr.David Frawley, παγκόσμιου φήμης καθηγητή Ινδικής Φιλοσοφίας (Acharya) και συγγραφέα. Έχει εκπαιδευτεί στη Μη-Βίαιη Επικοινωνία και συνεχίζει και εκπαιδεύεται στη χοροθεραπεία μέσα από ιερά τελετουργικά και μύθους καθώς και στην Ινδική μουσική και θεραπευτικές δονήσεις μέσω του ήχου υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων δασκάλων και μουσικών.

Δασκάλα των δασκάλων με μαθητές σε όλο τον κόσμο, η Έλενα ταξιδεύει  συνεχώς για να συντονίσει και να διδάξει εκπαιδευτικά προγράμματα 200 και 500 ωρών της Yoga Alliance®, όπως και Holistic Lifestyle Retreats, ομάδες, προγράμματα, σεμινάρια αυτογνωσίας και εσωτερικής θεραπευτικής δυναμικής.

Στη διδασκαλία της προσφέρει μια μίξη της επιστήμης της Classical Hatha-Raja Yoga, με πρακτικές από τον Ταοισμό, τη χοροθεραπεία, του Σαμανισμού καθώς και των θεραπευτικών δονήσεων του ήχου. Στοχεύει σε ένα ολιστικό ταξίδι προς την εσωτερική ευτυχία και αρμονία, σε μία ολιστική και βαθιά μεταμόρφωση.

Οι διδασκαλίες της είναι μια προσφορά στην Ιερή Γυναίκα, τη Μητέρα-Θεά, την Pacha Mama.

 

 

 

.

 

 

επικοινωνία

Μοιραστείτε μαζί μου όμορφες σκέψεις, απορίες, προτάσεις και ιδέες! 

διεύθυνση

Θεμιστοκλή Σοφούλη 107
55131 Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη , Ελλάδα

τηλέφωνο

+30 2315 313844
+30 6957 831647

email

[email protected]