Έλενα Μουρατίδου

όραμα

H γιόγκα για μένα είναι η ίδια η ζωή.

Μέσα από τη γιόγκα εμπνέομαι, μαθαίνω, μοιράζομαι και συνεχίζω να εξελίσσομαι. Ακούω το σώμα μου, εμπιστεύομαι τη ζωή και νιώθω απέραντα ευγνώμων που μπορώ να προσφέρω σε φίλους και μαθητές οτιδήποτε μου έχει δωθεί σα δώρο. Πιστεύω βαθιά στην επιστήμη της γιόγκα σαν ένα ολιστικό μονοπάτι προς την εσωτερική ευτυχία και εναρμόνιση με τη ροή της ίδιας της ζωής.

Η γιόγκα είναι ο τρόπος να μάθουμε να είμαστε ερωτευμένοι με την ίδια μας τη ζωή, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή και κάθε λεπτό της.

Έλενα Μουρατίδου
Anahata Yoga Studio Founder

ημερολόγιο

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης + Αυτοβελτίωσης

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Εξερευνώντας τη Βαθιά Χαλάρωση και το Διαλογισμό

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Εξελιγμένη Διδασκαλία και Μεθοδολογία

βιογραφικό

Life | Business | NLP Coach

Yoga Trainer | Corporate Wellness Mentor | Art & Body Therapist

Founder & Chief Trainer of Anahata Yoga Studio

Η Έλενα Μουρατίδου είναι Σύμβουλος (Coach) Αυτοβελτίωσης/Προσωπικής Ανάπτυξης πιστοποιημένη από το Association of NLP (ANLP) και το American Board of NLP & Hypnotherapy (ABNLP), τη Life Spheres (Netherlands) και την Transformation Academy (USA) και Εκπαιδεύτρια Δασκάλων Γιόγκα πιστοποιημένη από το Dharma Yoga Center (NYC), Jamtse School of Yin Yoga (USA), Bihar Yoga Bharati Institute (India), YogaLondon (UK), Inner Paradise School (Colombia) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Yoga Alliance E-RYT® 500, YACEP®.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει ολοκληρώσει Προπτυχιακές σπουδές πάνω στη Διοίκηση και Οργάνωση Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων και Μεταπτυχιακές Σπουδές (ΜΑ) πάνω στον Κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Γαλλία). 

Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 1000 άτομα από όλον τον κόσμο στην Αυτογνωσία, στη Γιόγκα και στην Ολιστική Διαβίωση και έχει συνεργαστεί με πρωτοποριακές εταιρείες καθοδηγόντας προγράμματα Ευεξίας, Στοχοθεσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης στα στελέχη και στους ηγέτες τους. Για πάνω από μία δεκαετία, οργανώνει Retreats Ολιστικής Διαβίωσης και εκπαιδευτικά σεμινάρια Αυτογνωσίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Έλενα προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, ατομικές και ομαδικές συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης και επίτευξης στοχων καθώς και προγράμματα Corporate Wellness και Holistic Lifestyle Retreatsγια ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Οργανώνει και διδάσκει εκπαιδευτικά προγράμματα Γιόγκα 200 και 500 ωρών της Yoga Alliance USA®, εργαστήρια εξειδίκευσης για δασκάλους και μαθητές της γιόγκα καθώς και μία πληθώρα σεμιναρίων και τάξεων γιόγκα με στόχο την ισορροπία, την ευεξία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής.

Η Έλενα, πιο ειδικά, συντονίζει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες coaching, χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός και η Νευροεπιστήμη, η Συναισθηματική Νοημοσύνη και το Mindfulness, η θεραπεία μέσω τέχνης και κίνησης (χορού), το Life Coaching και το Goal Setting, η γιόγκα καθώς και μία πληθώρα τεχνικών διαλογισμού και οραματισμού.

Το προσωπικό της όραμα είναι να υποστηρίζει με κάθε τρόπο τους ανθρώπους να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο τις απεριόριστες δυνατότητες τους, να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της ζωής τους, να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους, να πετύχουν τους στόχους τους ζώντας μία ακόμα περισσότερο ενσυνείδητη και ισορροπημένη ζωή.

Ώντας η ίδια πρωτοπόρος στην Προσωπική Ανάπτυξη, στα προγράμματα της μοιράζεται τις στρατηγικές και τα βήματα δράσης, έτσι ώστε οι άνθρωποι να φέρουν στη ζωή τους τα αποτελέσματα που τους αξίζουν, απολαμβάνοντας την ιδανική ζωή που έχουν οι ίδιοι επιλέξει!

επικοινωνία

Μοιραστείτε μαζί μου όμορφες σκέψεις, απορίες, προτάσεις και ιδέες! 

διεύθυνση

Θεμιστοκλή Σοφούλη 107
55131 Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη , Ελλάδα

τηλέφωνο

+30 2315 313844
+30 6957 831647

email

[email protected]