Έλενα Μουρατίδου

όραμα

H γιόγκα για μένα είναι η ίδια η ζωή.

Μέσα από τη γιόγκα εμπνέομαι, μαθαίνω, μοιράζομαι και συνεχίζω να εξελίσσομαι. Ακούω το σώμα μου, εμπιστεύομαι τη ζωή και νιώθω απέραντα ευγνώμων που μπορώ να προσφέρω σε φίλους και μαθητές οτιδήποτε μου έχει δωθεί σα δώρο. Πιστεύω βαθιά στην επιστήμη της γιόγκα σαν ένα ολιστικό μονοπάτι προς την εσωτερική ευτυχία και εναρμόνιση με τη ροή της ίδιας της ζωής.

Η γιόγκα είναι ο τρόπος να μάθουμε να είμαστε ερωτευμένοι με την ίδια μας τη ζωή, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή και κάθε λεπτό της.

Έλενα Μουρατίδου
Anahata Yoga Studio Founder

ημερολόγιο

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

108 Sun Salutations and Chanting

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Advanced Teaching Skills and Methodologies

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Aerial Yoga Teachers Training | Θεσσαλονίκη

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Yoga 200hr Teachers Training 2018/19

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Teaching Yoga Nidra and Meditation

βιογραφικό

Anahata Yoga Studio CEO & Founder | Yoga Teacher | Yoga Trainer | Healthy Lifestyle Advisor
Workshops + Retreats Facilitator 

H Έλενα ακολουθεί το μονοπάτι της γιόγκα με αφοσίωση και αγάπη, σαν έναν ολιστικό τρόπο ζωής. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα από το Διεθνή Οργανισμό Yoga Alliance USA (E-RYT500, YACEP®) και έχει παρακολουθήσει έναν μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων με εμπνευστικούς δασκάλους από όλον τον κόσμο. 

Ξεκίνησε την εκπαίδευση της ολοκληρώνοντας το προγράμμα εκπαίδευσης δασκάλων της Satyananda Yoga (365 hrs, Bihar Yoga Bharati Institute). Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκε πάνω στη Hatha Yoga και Anusara® Yoga από τη Βιβή Λέτσου, στην Ashtanga Vinyasa Yoga από τον Dylan Bernstein, στη Τherapeutic Yoga από τον Todd Norian, στη Swing Yoga από τους Gravotonics και στην Prenatal Yoga από τη Sue Elkind. Eπίσης, έχει ολοκληρώσει το Advanced Vinyasa Flow Yoga Teacher Training (YA 500 hrs) στη σχολή YogaLondon, στο Λονδίνο.

‘Εχοντας παρακολουθήσει τα προγράμματα εκπαίδευσης δασκάλων (200, 300, 500 ώρες) στο Dharma Yoga Center στη Νέα Υόρκη, με τον Sri Dharma Mittra και το Hatha-Raja Yoga Teachers Training Course στη Βαρκελώνη με τον Sri Andrei Ram, ακολουθεί και διδάσκει στην παράδοση της Dharma Yoga. Περνώντας αρκετούς μήνες το χρόνο δίπλα στον αγαπημένο της δάσκαλο, Sri Dharma Mittra, πάνω από όλα παραμένει πάντα μαθήτρια.
Διαχειρίζεται το δικό της στούντιο γιόγκα, οργανώνει και διδάσκει σε προγράμματα εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα, σεμινάρια και μαθήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς συνεργάζεται με καταξιωμένους δασκάλους και άρτια εκπαιδευτικά κέντρα από όλο τον κόσμο.

Μέσα από τη γιόγκα εμπνέεται, μαθαίνει, μοιράζεται και συνεχίζει να εξελίσσεται. Η διδακαλία της βασίζεται στην επιστήμη της γιόγκα σαν ένα ολιστικό μονοπάτι προς την εσωτερική ευτυχία και εναρμόνιση με τη ροή της ίδιας της ζωής.

επικοινωνία

Μοιραστείτε μαζί μου όμορφες σκέψεις, απορίες, προτάσεις και ιδέες! 

διεύθυνση

Θεμιστοκλή Σοφούλη 107
55131 Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη , Ελλάδα

τηλέφωνο

+30 2310 313844
+30 6957 831647

email

[email protected]