Έλενα Μουρατίδου

όραμα

H γιόγκα για μένα είναι η ίδια η ζωή.

Μέσα από τη γιόγκα εμπνέομαι, μαθαίνω, μοιράζομαι και συνεχίζω να εξελίσσομαι. Ακούω το σώμα μου, εμπιστεύομαι τη ζωή και νιώθω απέραντα ευγνώμων που μπορώ να προσφέρω σε φίλους και μαθητές οτιδήποτε μου έχει δωθεί σα δώρο. Πιστεύω βαθιά στην επιστήμη της γιόγκα σαν ένα ολιστικό μονοπάτι προς την εσωτερική ευτυχία και εναρμόνιση με τη ροή της ίδιας της ζωής.

Η γιόγκα είναι ο τρόπος να μάθουμε να είμαστε ερωτευμένοι με την ίδια μας τη ζωή, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή και κάθε λεπτό της.

Έλενα Μουρατίδου
Anahata Yoga Studio Founder

ημερολόγιο

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Teaching Yoga Nidra and Meditation

Πολυχώρος NISI

3day Harmony and Balance Retreat

Ηράκλειο, Κρήτης

Journey Back to the Soul Workshop

Peninsula Resort, Κρήτη

Soulful Sound Ceremony

Rajastan, India

Incredible India Yoga Retreat

βιογραφικό

Anahata Yoga Studio CEO & Founder 

Yoga Teacher + Trainer | Sacred Woman’s Circles Leader | Holistic Lifestyle Coach | Workshops + Retreats Facilitator 

Η Έλενα Μουρατίδου είναι Δάσκαλα Γιόγκα, πιστοποιημένη από το Dharma Yoga Center (NYC), Jamtse School of Yin Yoga (USA), Bihar Yoga Bharati Institute (India) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Yoga Alliance E-RYT® 500, YACEP®. Μετά από πολλές εκπαιδεύσεις στη Γιόγκα και στις Εναλλακτικές Ενεργειακές Θεραπείες κοντά στους πιο καταξιωμένους δασκάλους από όλο τον κόσμο, η Έλενα έγινε Yoga Sannyasin (BYB, Ινδία) και άρχισε να ακολουθεί έναν ολιστικό τρόπο ζωής ασκώντας την γιόγκα και διάφορες θεραπευτικές πρακτικές.

Το 2012, μαζί με τον  σύζυγο της, ίδρυσαν το Anahata Yoga Studio, ένα χώρο όπου η Δυτική Γιόγκα συναντά τις πρακτικές της Ανατολικής Πνευματικής Θεραπείας υποστηρίζοντας μια ολιστική προσέγγιση στη ζωή. Το 2014, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου και μέντορα της, Sri Andrei Ram και του θεραπευτή από το Περού Dr. Pio, μυήθηκε σε πνευματικές πρακτικές των Αυτόχθονων Λαών, ένα μονοπάτι που συνεχίζει να ακολουθεί με αγάπη και αφοσίωση. Το 2018, η Έλενα έγινε μητέρα της γλυκιάς Ίριδας. Η μητρότητα τη βοήθησε να ανακαλύψει την εσωτερική κλήση της  και να δουλέψει πιο ειδικά με τις γυναίκες, ενδυναμώνοντας το Αρχέτυπο της Θεάς Πολεμίστριας που έχουν μέσα τους. Με οδηγό την θηλυκή αυτή ενέργεια, εκπαιδεύει τις γυναίκες να αναπτύξουν τις απεριόριστες δυνατότητες  τους και να πιστέψουν στην εσωτερική τους δύναμη.

Ακολουθώντας την αγάπη της για έναν ολιστικό τρόπο ζωής, παρακολουθεί το Ayurvedic Healing Course υπό την επίβλεψη του American Institute of Vedic Studies και του Dr.David Frawley, παγκόσμιου φήμης καθηγητή Ινδικής Φιλοσοφίας (Acharya) και συγγραφέα. Τελευταία, εκπαιδεύεται σε μία σειρά απο θεραπευτικές πρακτικές αφιερωμένες στη γυναικεία συνειδητότητα καθώς και στις θεραπευτικές δονήσεις μέσω του ήχου υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων  δασκάλων και μουσικών.

Δασκάλα των δασκάλων με μαθητές σε όλο τον κόσμο, η Έλενα ταξιδεύει  συνεχώς για να συντονίσει και να διδάξει εκπαιδευτικά προγράμματα 200 και 300 ωρών της Yoga Alliance®, όπως και Holistic Lifestyle Retreats, Φιλοσοφία της Γιόγκα, Inner Healing Practices, Women Empowerment Circles και Εκπαιδευτικά Προγράμματα Aerial Yoga.

Η διδασκαλία της γιόγκα, για την Έλενα σημαίνει,να μοιράζεσαι τη ζωή, να προσφέρεις Αγάπη, να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σε όλα τα όντα. Η προσέγγιση της στη διδασκαλία αυτή, είναι αποτέλεσμα προσωπικής  μεταμόρφωσης.  Στοχεύει σε ένα ολιστικό ταξίδι προς την εσωτερική ευτυχία και αρμονία και διδάσκει πως μέσα από την εσωτερική μας αυτή  θεραπεία, μπορούμε να φτάσουμε στο Ανώτατο Επίπεδο της Συνειδητότητας και να αλλάξουμε τον κόσμο μας προς το καλύτερο.

Οι διδασκαλίες της είναι μια προσφορά στην Ιερή Γυναίκα, τη Μητέρα-Θεά, την Pacha Mama.

 

επικοινωνία

Μοιραστείτε μαζί μου όμορφες σκέψεις, απορίες, προτάσεις και ιδέες! 

διεύθυνση

Θεμιστοκλή Σοφούλη 107
55131 Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη , Ελλάδα

τηλέφωνο

+30 2315 313844
+30 6957 831647

email

[email protected]