Έλενα Μουρατίδου

όραμα

H γιόγκα για μένα είναι η ίδια η ζωή.

Μέσα από τη γιόγκα εμπνέομαι, μαθαίνω, μοιράζομαι και συνεχίζω να εξελίσσομαι. Ακούω το σώμα μου, εμπιστεύομαι τη ζωή και νιώθω απέραντα ευγνώμων που μπορώ να προσφέρω σε φίλους και μαθητές οτιδήποτε μου έχει δωθεί σα δώρο. Πιστεύω βαθιά στην επιστήμη της γιόγκα σαν ένα ολιστικό μονοπάτι προς την εσωτερική ευτυχία και εναρμόνιση με τη ροή της ίδιας της ζωής.

Η γιόγκα είναι ο τρόπος να μάθουμε να είμαστε ερωτευμένοι με την ίδια μας τη ζωή, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή και κάθε λεπτό της.

Έλενα Μουρατίδου
Anahata Yoga Studio Founder

ημερολόγιο

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης + Αυτοβελτίωσης

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Εξερευνώντας τη Βαθιά Χαλάρωση και το Διαλογισμό

Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη

Εξελιγμένη Διδασκαλία και Μεθοδολογία

βιογραφικό

Anahata Yoga Studio CEO & Founder
Yoga Teacher | Yoga Trainer | Holistic Healing Coach

Workshops + Retreats Facilitator
| Healing Circles Leader 

Η Έλενα Μουρατίδου είναι Δάσκαλα Γιόγκα και Ολιστική Προπονήτρια Ζωής (Holistic Life Coach), πιστοποιημένη από το Dharma Yoga Center (NYC), Jamtse School of Yin Yoga (USA), Bihar Yoga Bharati Institute (India), YogaLondon (UK), Inner Paradise School (Sri Andrei Ram) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Yoga Alliance E-RYT® 500, YACEP®. Μετά από πολλές εκπαιδεύσεις, κοντά στους πιο καταξιωμένους δασκάλους από όλο τον κόσμο, η Έλενα έγινε Yoga Sannyasin (BYB, Ινδία) και άρχισε να ακολουθεί έναν ολιστικό τρόπο ζωής με στόχο την αυτογνωσία, την προσφορά και την εσωτερική εξέλιξη. 

Η Έλενα είναι η ιδρύτρια του Anahata Yoga Studio, έναν χώρο που υποστηρίζει μια ολιστική προσέγγιση  στη ζωή. Ταυτόχρονα, έχει μυηθεί στο θεραπευτικό πρωτόκολλο των Αυτόχθονων Λαών του Αμαζονίου, ένα μονοπάτι που συνεχίζει να ακολουθεί με αγάπη και αφοσίωση.  Δουλεύει πιο ειδικά με ατομικές συνεδρίες, θεραπευτικούς κύκλους και ομάδες ανθρώπων, εκπαιδεύοντας τους να αναπτύξουν τις απεριόριστες δυνατότητες  τους και να συνειδητοποιήσουν την εσωτερική τους δύναμη.

Έχει εκπαιδευτεί στη Θεραπεία του Τραύματος με τον  Dr. Peter Levine, σε διάφορες θεραπευτικές τεχνικές διαλογισμού με την Pema Chodron, σε στην Προπόνηση Ζωής (Life Coaching), Θεραπεία μέσω Τέχνης (Therapeutic Art Life Coaching) και στη Μη-Βίαιη Επικοινωνία. Ακολουθώντας την αγάπη της για έναν ολιστικό τρόπο ζωής, έχει παρακολουθήσει το Ayurvedic Healing Course υπό την επίβλεψη του American Institute of Vedic Studies και του Dr.David Frawley. Συνεχίζει να εκπαιδεύεται στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), στη Χοροθεραπεία μέσα από ιερά τελετουργικά και μύθους καθώς και στην Ινδική μουσική και θεραπευτικές δονήσεις μέσω του ήχου. 

Δασκάλα των δασκάλων με μαθητές σε όλο τον κόσμο, η Έλενα ταξιδεύει για να συντονίσει και να διδάξει εκπαιδευτικά προγράμματα 200 και 500 ωρών της Yoga Alliance®, όπως και Holistic Lifestyle Retreats και προγράμματα αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.

Η προσέγγιση της,  μέσα από τις διδασκαλίες και τις ατομικές συνεδρίες, στοχεύει σε ένα ολιστικό, θεραπευτικό ταξίδι προς την εσωτερική ευτυχία και αρμονία, σε μία βαθιά και ουσιαστική μεταμόρφωση.

επικοινωνία

Μοιραστείτε μαζί μου όμορφες σκέψεις, απορίες, προτάσεις και ιδέες! 

διεύθυνση

Θεμιστοκλή Σοφούλη 107
55131 Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη , Ελλάδα

τηλέφωνο

+30 2315 313844
+30 6957 831647

email

[email protected]